Κώστας Δόξας για τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του: «Πολλοί συνεργάτες μου δε μου μιλούσαν»

Ο Κώστας Δόξας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου και -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στο αρνητικό αντίκτυπο που είχε η δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του στα επαγγελματικά του και στη ζωή του, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση του με την κόρη του.

«Το Καλοκαίρι ήμουν 17 μέρες μαζί με την κόρη μου, την αποχαιρέτησα ξέροντας ότι σε μια εβδομάδα θα είμαι πάνω. Ξέρει ότι έχουμε τις μέρες μας. Τώρα θα πάει πρώτη Δημοτικού, ξέρει ότι θα έχουμε

διαβάσματα.

Γενικώς τα παιδιά είναι ευλογία αλλά και μεγάλη ευλογία, πρέπει να είσαι συνεχώς ο καλύτερός σου εαυτός και να διδαχθείς από τα παιδιά»,  είπε αρχικά ο γνωστός τραγουδιστής.

Στη συνέχεια, ο ίδιος αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη που έχει με την πρώην σύζυγό του, λέγοντας: «Γενικότερα το τελευταίο διάστημα έχουν συμβεί κάποια πράγματα στη ζωή μου, που δυστυχώς είναι ψυχοφθόρα. Κι αυτά μαθήματα είναι όμως. Τα διαζύγια είναι αρκετά και οι αποφάσεις που βγαίνουν είναι πάρα πολύ καλές, πολύ σωστές. Η δικαιοσύνη βλέπει τα στοιχεία και αποφασίζει αναλόγως».

«Το πιο σημαντικό από όλα είναι το Σοφάκι, το παιδί. Εκεί είναι όλη η προσοχή και η ανάγκη. Όλη αυτή η ιστορία ξεκάθαρα μου έκανε κακό. Και οι εμφανίσεις μου σταμάτησαν, πολλοί από τους συνεργάτες μου δε μου μιλούσαν, αφεντικά που δε μου δίνουν πλέον δουλειά. Δε πειράζει όμως.

Υπήρχαν άνθρωποι στο δρόμο μου που με βοήθησαν. Είμαι σε μια φάση αρκετά όμορφη αυτή τη περίοδο, έχω επιστρέψει στο πατρικό μου στο Μοσχάτο, έχω φτιάξει και το δωμάτιο της μικρής», εξομολογήθηκε στο τέλος της συνέντευξης ο Κώστας Δόξας.

Διαβάστε επίσης:

Χριστίνα Παππά για Άννα Μπεζάν: «Η νύφη μου μπορεί να κάνει επικούς καβγάδες μαζί μου»

Φαίη σε Κωνσταντάρα: «Εκπομπή εσύ δεν έχεις δική σου;»

Πάνος Μουζουράκης: Το τρολάρισμα στην Καινούργιου – «Θα φροντίσω το δεύτερο να είναι αγόρι, να το παντρευτείς»

Keywords
Τυχαία Θέματα