Φαίη σε Κωνσταντάρα: «Εκπομπή εσύ δεν έχεις δική σου;»

Έναν απολαυστικό διάλογο είχαν η Φαίη και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στην έναρξη της σημερινής εκπομπής του «Fay’s time». Όλα ξεκίνησαν, όταν η οικοδέσποινα του πρωινού μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ αποκάλεσε χιουμοριστικά τον συνεργάτη της «συμπαρουσιαστή».

«Συμπαρουσιαστή, τι γίνεται; Από αλλού το περίμενα και...», είπε η Φαίη, με εκείνον να απαντά: «Από αλλού το περίμενες και από αλλού σου ήρθε… Σιγά-σιγά ανά εβδομάδα θα έρχομαι και ένα τσακ πιο εδώ. Είμαι πολύ καλά. Έβαλα το βράδυ να μας δω και ήμασταν πολύ ωραίοι, μας άρεσα».

«Δίνει διαφημίσεις, παρουσιάζει

τους καλεσμένους, σήμερα τον είδα στο καμαρίνι μου του έφτιαχνε τα μαλλιά ο Μπουλούμπασης… Δεν ξέρω… Είμαστε ακόμα στην πρώτη εβδομάδα. Πώς θα καταλήξει; Εκπομπή εσύ δεν έχεις δική σου;», συνέχισε να λέει η παρουσιάστρια.

Αυτή η ατάκα αιφνιδίασε τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, ο οποίος ανέφερε: «Ακόμα όχι Φαίη μου, δεν έχω. Κάποια εξέλιξη δεν έχουμε ακόμα. Θα ‘ρθεις να βοηθήσεις; Έλα να βάλεις ένα χέρι».

Να θυμίσουμε πως δημοσιεύματα ήθελαν τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να βρίσκεται σε συζητήσεις για να κάνει τη δική του εκπομπή στον ΣΚΑΪ.

Διαβάστε ακόμα:

 Σπύρος Μπιμπίλας: Μπήκε εκνευρισμένος στο πλατό του «Πρωινού» -«Θα σου δώσω πέντε λεπτά συνέντευξη και θα φύγω»

 Δήμητρα Βαμβακούση: Το όλο νόημα μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο

 Αλέξης Κούγιας για Κασσελάκη: «Πώς θα τον αποκαλούν οι συνάδελφοί του, η Στέφανος ή ο Στέφανος;»

Keywords
Τυχαία Θέματα