Χριστίνα Παππά για Άννα Μπεζάν: «Η νύφη μου μπορεί να κάνει επικούς καβγάδες μαζί μου»

Η Χριστίνα Παππά μίλησε στη στήλη «Ξέρω το Ένοχο Παρελθόν Σου» της Φωτεινής Ψυχίδου στην εκπομπή «Breakfast@Star» και απάντησε σε όλες τις… πικάντικες ερωτήσεις που της έκανε η δημοσιογράφος.

Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στην νύφη της, Άννα Μπεζάν, στις απιστίες, αλλά και στη σεξουαλική της ζωή.

Όσα εξομολογήθηκε η Χριστίνα Παππά στην πρωινή εκπομπή του Star

«Θα ήθελα να με έχω πεθερά, γιατί πιστεύω ότι είμαι η καλύτερη πεθερά του κόσμου. Η νύφη μου μπορεί να κάνει επικούς καβγάδες μαζί

μου, την αφήνω, εγώ κλείνω την πόρτα και φεύγω και μετά με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει “πόσο δίκιο έχεις”», είπε αρχικά η ηθοποιός, όταν ρωτήθηκε πώς είναι ως πεθερά.

Στη συνέχεια, η Χριστίνα Παππά αναφέρθηκε στο όνομα που θα πάρει η εγγονή της: «Η εγγονή μου θα πάρει το όνομά μου, δεν άσκησα καμία πίεση στα παιδιά, δεν είπα τίποτα».

Σχετικά με τις απιστίες και τη σεξουαλική της ζωή, η ίδια είπε πως «εννοείται ότι υπάρχει ζωή και χωρίς το σεξ, παλιά έλεγα βλακείες. Όσο μεγαλώνεις είναι όλο και πιο έντονο. Δεν θυμάμαι πόσες φορές έχω αποφύγει το σεξ, προσποιούμενη ότι έχω πονοκέφαλο. Δεν θυμάμαι πόσες φορές έχω προσποιηθεί οργασμό. Με έχουν κερατώσει αλλά εγώ δεν έχω κερατώσει».

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Τούνη: Έξαλλη με το πρόσωπο που έδωσε στη δημοσιότητα το προσκλητήριο της βάφτισης του γιου της

Πάνος Μουζουράκης: Το τρολάρισμα στην Καινούργιου – «Θα φροντίσω το δεύτερο να είναι αγόρι, να το παντρευτείς»

Σπύρος Μπιμπίλας: Μπήκε εκνευρισμένος στο πλατό του «Πρωινού» -«Θα σου δώσω πέντε λεπτά συνέντευξη και θα φύγω»

Keywords
Τυχαία Θέματα