Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Στηρίζει δημόσια την Αφροδίτη Λατινοπούλου -«Η Δανάη Μπάρκα δεν αποτελεί πρότυπο υγείας»

Ποικίλες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει τα τελευταία 24ωρα τα σχόλια που έκανε δημόσια η Αφροδίτη Λατινοπούλου σχετικά με την εμφάνιση της Δανάης Μπάρκα.

«Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η ν.1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς

αλλά θα είναι αργά», έγραψε η πολιτικός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα, ο βουλευτής και εκ των ιδρυτών του κόμματος «Εθνική Δημιουργία», Κωνσταντίνος Μπογδάνος, υπερασπίστηκε δημόσια την την Αφροδίτη Λατινοπούλου, ενώ δε δίστασε να ρίξει το καρφί του στη Νέα Δημοκρατία λίγες ώρες μετά τις φήμες για προσχώρηση της ίδιας στο κόμμα του.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Μποδάνος έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook: «Όσο όμορφη κι αν είναι η Δανάη Μπάρκα, όπως κι ένα ανορεξικό μοντέλο, δεν αποτελεί πρότυπο υγείας. Απλή λογική. Δυστυχώς, η ΝΔ της πολιτικής ορθότητας και του δικαιωματισμού δεν νοιάζεται πια για τη λογική. Μόνο διαγράφει όποιον ενοχλεί τους “προοδευτικούς”. Με τη #Λατινοπουλου».

Το συγκεκριμένο θέμα σχολιάστηκε σήμερα το πρωί 17/6 και στο Πρω1νό.

Διαβάστε ακόμα:

Δανάη Μπάρκα: Βρέθηκε θετική στον κορονοϊό – Εκτός του «Πάμε Δανάη»

Δίκη Λιγνάδη-Ελένη Κούρκουλα: Στο φως μέρος της κατάθεσής της -Οι δηλώσεις της έξω από το δικαστήριο

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η on air αναφορά στην κατάσταση υγείας της Ιωάννας Τούνη και στις φήμες χωρισμού

Keywords
Τυχαία Θέματα