Κιτρίνισαν τα μαλλιά σου; Μπορείς να τα διορθώσεις!

Ωραία τα ξανθά και τα σαμπουάν τους και η περιποίησή τους. Ωραίο και το σαντρέ σου που φυλάς σαν τα μάτια σου. Μπορείς να τα κάνεις όλα σωστά αλλά… τα μεσογειακά σου γονίδια θα κάνουν πάρτι και αυτό θα βγει προς τα έξω με αποτέλεσμα να… κιτρινίσει το ξανθό σου #thehorror! Είναι ό,τι χειρότερο, αυτό που απευχόμαστε, αυτό που δεν θέλουμε, η κατάρα του καλοκαιριού… Ματώνει η καρδιά μας κάθε που κοιταζόμαστε και από σαντρέ έχουμε γίνει ντορέ γι᾽αυτό φέτος αποφασίσαμε να ετοιμαστούμε και να ετοιμάσουμε και εσένα. Με το παρακάτω κοκτέιλ θα πάνε όλα καλά…

Το σαμπουάν
Θα

είναι silver εννοείται αλλά όχι όποιο και όποιο… το ένα, το οriginal, το πιο αποτελεσματικό, το L’Oréal Professionnel Série Expert Silver. Μην το χρησιμοποιήσεις καθημερινά, μόνο μέρα παρα μέρα. Αρκεί, trust us!

H έκτακτη ανάγκη
Μερικές φορές τίποτα δεν μας σώζει αλλά η Schwarzkopf έφτιαξε ένα σπρέι που κάνει όλα τα μαλλιά σαντρέ με μερικά ψεκάσματα. Είναι το Schwarzkopf Blonde Me Instant Blush Ice το οποίο μπορεί να σκληρύνει λίγο την τρίχα σου και σίγουρα θα φύγει με το λούσιμο αλλά όσο θα βρίσκεται στα μαλλιά σου θα είσαι πιο σαντρέ από ποτέ!

Η προστασία
Φυσικά πρέπει να προσέχουμε για να έχουμε κι έτσι στην παραλία, με τον χειρότερο εχθρό πάνω από το κεφάλι μας (τον ήλιο εννοούμε) πρέπει να φοράμε προστατευτικά σπρέι και καπέλα. Το καπέλο διάλεξέ το μόνη σου, το σπρέι πρέπει να είναι το NUXE Sun Moisturising Protective Milky Spray. Προστατεύει την τρίχα από τον ήλιο ΚΑΙ τη θάλασσα και δεν μυρίζει κανένα καλύτερα.

Διάβασε ακόμα:

Το τρικ που μάθαμε από την Kim Kardashian μας έχει σώσει

Αυτό το trend στα μαλλιά δεν το περιμέναμε!

…και έτσι θα αφαιρέσεις και το τελευτάιο ίχνος μάσκαρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα