Συγκλονίζει η δήλωση γνωστού δημοσιογράφου: Πού βρισκόταν ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος όταν πέθανε η Ζωή;

Η Ζωή Λάσκαρη, η αγαπημένη μας ηθοποιός άφησε χτες την τελευταία της πνοή στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη. Όλη η Ελλάδα έχει συγκλονιστεί με αυτό το νέο και η οικογένειά της ακόμα περισσότερο που δεν μπορεί να συνηδειτοποιήσει τι συνέβη.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Άρης Δαβαράκης, έκανε μια αποκάλυψη σχετικά με το πού βρισκόταν ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος όταν η Ζωή πέθανε. Ο γνωστός ποινικολόγος

άφησε τη γυναίκα της ζωής του στο κρεβάτι νομίζοντας ότι κοιμάται και χωρίς να γνωρίζει ότι εκείνη βρισκόταν πλέον στη γειτονιά των αγγέλων.

Ο δημοσιογράφος έγραψε στο facebook: “Την Παρασκευή, 12.15′ περίπου συνάντησα τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο στην κηδεία του Παναγή Ψωμόπουλου. Ανταλλάξαμε ενα “γειά” και ενα χαμόγελο και προχωρήσαμε. Μου εχει κολλήσει στο μυαλό αυτή η στιγμή. Η γυναίκα της ζωής του είχε πεθάνει στο κρεβάτι οπου κοιμότανε και εκείνος μαζι της πριν λίγες ώρες – αλλά όταν ετοιμάστηκε να φύγει απο το Πόρτο Ράφτη για το γραφείο του και την κηδεία του Παναγή, δεν ήξερε πως η γυναίκα που άφησε κοιμισμένη δίπλα του ηταν νεκρή. Το έμαθε προφανώς όταν άνοιξε το κινητό του μετά την νεκρώσιμη Ακολουθία στον Άγιο Γεώργιο της Ριζαρείου. Ηταν πολλά χρόνια μαζι, 4 δεκαετίες υπολογίζω πρόχειρα. Εκείνη τωρα αποταυτίζεται απο το ωραιότερο κορμί της ελληνικής σόου-μπίζνες και γίνεται η αιθέρια εκδοχή της Καλλονής της. Οτι κι’ αν λεει, όποιος και αν το λεει, η Ζωή ηταν αστέρι. Ευτυχώς που υπάρχουν οι ταινίες – που εχουν καταγράψει δια παντός την μοναδικότητά της”.

Keywords
Τυχαία Θέματα