Η εντυπωσιακή αλλαγή στο σώμα του Σπύρου Σούλη (φωτό)

Ο Σπύρος Σούλης, ο αγαπημένος μας παρουσιαστής και αρχιτέκτονας, απολαμβάνει τις διακοπές του σε διάφορα νησιά του Ιονίου, αφού πρώτα πέρασε μερικές μέρες στην πανέμορφη Σκύρο.

Ο Σπύρος δημοσιεύει τακτικά φωτογραφίες από τις διακοπές του στον λογαριασμό του στο instagram. Εντύπωση μας έκανε μια από τις τελευταίες που πόσταρε και τον δείχνουν με μαγιό να απολαμβάνει θαλάσσια σπορ στην παραλία των Ανίπαξων.

Ο γνωστός αρχιτέκτονας είναι κάθε χρόνο και καλύτερος και έχει αποκτήσει ένα πολύ γυμνασμένο και αθλητικό σώμα.

Άλλωστε, ο ίδιος αγαπάει τη γυμναστική και είναι λάτρης της σωστής και ισορροπημένης διατροφής.

Όπως θα δεις και στην παρακάτω φωτογραφία, το σώμα του παρουσιαστή είναι εκπληκτικό και οι κοιλιακοί του εντυπωσιακοί.

Λίγο αργότερα, ο Σπύρος δημοσίευσε ακόμα μια φωτογραφία με ένα υπέροχο κοχύλι για το οποίο μάλιστα έγραψε στον λογαριασμό του:

«Σήμερα συνάντησα έναν απίστευτο τύπο… Κύριες και κύριοι γνωρίστε τον Charonia Tritonis ή αλλιώς ο Τρίτων ο Γιγάντιος ή απλά… ο Τρίτωνας! Έχει πάρει το όνομα του από τον μυθικό γιο του Ποσειδώνα, τον Τρίτωνα, και ως ένα από τα μεγαλύτερα κοχύλια του κόσμου, αυτός ο “μικρός” που βρήκα, ήταν 35 εκατοστά μήκος και ζύγιζε 2 περίπου κιλά. Είναι πολύ σπάνιο να βρεθεί στη θάλασσα σε αυτό το μέγεθος και σε βάθος που μπορεί να φτάσει άνθρωπος, οπότε τον ευχαρίστησα για την τιμή που μου έκανε -εκείνος δεν κουνήθηκε από τον φόβο του- και τράβηξε ο καθένας τον δρόμο του… »

Keywords
Τυχαία Θέματα