Κατερίνα Στανίση: Πάντρεψε με πολιτικό γάμο τον αδερφό της -Οι πρώτες δηλώσεις (Βίντεο)

Ο αδερφός της Κατερίνας Στανίση, Ανδρέας, παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο την αγαπημένη του Ντόρα μετά από 17 χρόνια σχέσης.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και ο δημοσιογράφος Ξενοφώντας Σκιντζής βρέθηκαν εκεί αυτή τη σημαντική στιγμή του ζευγαριού, με την Κατερίνα Στανίση και τον Ανδρέα Στανίση να κάνουν δηλώσεις.

Η Κατερίνα Στανίση και ο Ανδρέας Στανίσης στις πρώτες τους δηλώσεις

«Πλέον είμαστε παντρεμένοι και με την βούλα. Μετά από μία ώριμη σκέψη που μας πήρε περίπου στα 17 χρόνια αποφασίσαμε να κάνουμε το επόμενο βήμα. Δεν θα αλλάξει

και κάτι. Ήταν ένα όνειρο και έγινε πραγματικότητα», είπε αρχικά ο αδερφός της Κατερίνας Στανίση, Ανδρέας.

Με τη σειρά της, η Κατερίνα Στανίση δήλωσε με συγκίνηση: «Είμαι ευτυχισμένη και πολύ συγκινημένη που αποφάσισαν να παντρευτούν μετά από τόσα χρόνια. Εύχομαι να έχουν μια καλή οικογένεια. Όπως βλέπω τον αδελφό μου έτσι βλέπω και την νύφη μου. Ο Ανδρέας είναι η φλέβα μου που τρέχει αίμα. Η ζωή του να είναι πάντα χαρούμενη».

«Είμαστε οικογένεια μεταναστών και με ανέλαβε 9 ημερών και με έκανε 9 χρονών. Εκτός από αδερφή μου είναι και η δεύτερη μητέρα μου, η Κατερίνα δεν χάρηκε την παιδική της ζωή.

Τι άλλο να σας πω για να σας πείσω πόσο δεμένοι είμαστε. Η Κατερίνα είναι η Αγία Αικατερίνη, είναι η στυλοβάτης της οικογένειας. Οτιδήποτε κι αν συμβεί εγώ είμαι η ασπίδα», είχε πει σε παλαιότερες δηλώσεις του για την αδερφή του ο Ανδρέας Στανίσης.

Διαβάστε ακόμα:

Γνωστή δημοσιογράφος παραδέχεται: «Δέχθηκα αρκετές φορές κακοποιητική συμπεριφορά από συνάδελφο»

Μάνος Πετούσης: «Όλο αυτό το πράγμα είναι ένα άδειασμα» -Η αποκάλυψη για τον 3ο κύκλο της σειράς «Σασμός»

Ευγενία Δημητροπούλου: «Παγώνω, μουδιάζω και νιώθω πόνο»

Keywords
Τυχαία Θέματα