Mινιμαλιστικά πέδιλα και σανδάλια: Τα must summer σχέδια!

Όπως είδαμε φέτος στις πασαρέλες, η μόδα έχει περάσει σε ένα πιο minimal vibe και αισθητική σε ρούχα και αξεσουάρ αφήνοντας για λίγο πίσω τα statement κομμάτια.

Ενώ αυτή η μεταμόρφωση έχει γίνει σχεδόν σε όλα τα fashion items, λατρέψαμε ιδιαίτερα τα μινιμαλιστικά σανδάλια και πέδιλα που κοσμούσαν τα fashion runways για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023.

View this post on Instagram

A post shared by The

Row (@therow)

Στις τελευταίες collection από αγαπημένα fashion houses όπως Saint Lauren, Khaite και The Row υπήρχαν updated εκδοχές των κλασικών σανδαλιών με την προσθήκη μοντέρνων λουριών, luxury υλικά αλλά και σχέδια σαν να είναι γλυπτά.

Ίσως το καλύτερο πράγμα για τα minimal σανδάλια ωστόσο είναι ότι ξεπερνούν όλες τις τάσεις και αποτελούν διαχρονικά κομμάτια που δεν θα είναι ποτέ out of fashion!

View this post on Instagram

A post shared by Hermès (@hermes)

View this post on Instagram

A post shared by TOTEME (@toteme)

Επιλέξτε ένα ζευγάρι minimal σαγιονάρες ή πέδιλα.Θα τα φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ κάνοντας αμέτρητους συνδυασμούς.

Chic και stylish τα μινιμαλιστικά σχέδια είναι μία επιλογή που θα έχετε για χρόνια. Είναι συνήθως πιο κολακευτικά για το πόδι σε σχέση με πιο περίτεχνα σχέδια παπουτσιών και σίγουρα αποτελούν την go to επιλογή για τα summer look σας!

View this post on Instagram

A post shared by Venetia Alia (@veneti.a)

Τα flat minimal σανδάλια θα τα συνδυάσετε με τα πάντα! Πείτε ναι σε ένα κλασικό χρώμα που θα έχετε πάντα στην ντουλάπα σας.

Κομψά και στυλάτα θα τα φορέσετε τα τζιν και tailored shorts σας, μακριά ή κοντά φορέματα και φούστες αλλά και με αέρινες παντελόνες!

View this post on Instagram

A post shared by Tine Andrea Lauvli (@tineandreaa)

Τα πέδιλα με διακριτικά λουράκια είναι από τα αγαπημένα μας minimal αλλά παράλληλα εντυπωσιακά σχέδια.

Ιδιαίτερα παπούτσια που όμως αποπνέουν ένα κλασικό vibe.

Η τέλεια καλοκαιρινή επιλογή και όχι μόνο αφού θα τα φορέσετε όλες τις σεζον με πιο formal looks.

View this post on Instagram

A post shared by Alexia Kafkaletos (@alexiiak)

Οι flip flop σαγιονάρες είναι πιο hot από ποτέ. Σε leather look και με έντονα τετραγωνισμένα κοψίματα (ή το κλασικό σχέδιο), ή με chunky πάτο, είναι από τα πιο minimal chic φρέσκα παπούτσια που ενώ είναι τόσο απλά και βασικά, θα τα φορέσετε με όλα σας τα outfit το πρωί αλλά και για το βράδυ.

Ένα ζευγάρι μινιμαλιστικά καλοκαιρινά παπούτσια θα είναι μία διαχρονική super stylish αγορά που δεν πρέπει να λείπει από τα σχέδια σας!

Διαβάστε περισσότερα:

Summer stripes: Τα πιο στυλάτα ριγέ all day outfits!

Smocked dress ή αλλιώς το ρομαντικό φόρεμα σφηκοφωλιά!

Λευκό φόρεμα: Το must have της καλοκαιρινής σας ντουλάπας!

Keywords
Τυχαία Θέματα