Γιάννης Ζουγανέλης: Απαντά για την on air αγκαλιά στον Νίκο Συρίγο -Όσα είπε για την κόρη του, Ελεωνόρα

Ο Γιάννης Ζουγανέλης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Το Πρω1νό» του ΑΝΤ1 και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα, όπου -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε και στην κόρη του, Ελεωνόρα.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός καλλιτέχνης αποκάλυψε ότι η τραγουδίστρια δυσανασχετεί όταν μιλάει δημόσια για εκείνη, ενώ παράλληλα ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή και για την αγκαλιά που έκανε στον Νίκο Συρίγο στον αέρα του «Χαμογέλα και πάλι», ο οποίος φημολογείται πως είναι ο νέος σύντροφος της Ελεωνόρας

Ζουγανέλη μετά το διαζύγίο της από τον Σπύρο Δημητρίου.

Όσα είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης στον αέρα του ΑΝΤ1

«Η Ελεωνόρα είναι ένα εξαιρετικό κορίτσι που αποσπά την αγάπη από τους άλλους ανθρώπους και κυρίως από εμένα. Εύχομαι στους πατέρες και στις μητέρες όλους του κόσμου-εσύ μάλιστα είσαι και χωρισμένος πατέρας κι αυτό παίρνει άλλη διάσταση, διεκδίκησες- να αποσπάσουν την αγάπη από τα παιδιά, αφού πρώτα την δώσουν.

Είμαι ευτυχής που η κόρη μου είναι αυτή που είναι. Κάθε φορά που τη βλέπω, λέω πότε πρόλαβε και μπήκε σε αυτές τις διαστάσεις. Είμαι ευχαριστημένος με τον τρόπο που αντιμετωπίζει τη ζωή και βέβαια, είναι πάρα πολύ δυνατή… Η Ελεωνόρα συζητά για τα προσωπικά της με τη μητέρα της, την Ισιδώρα που είναι μία όαση, η οποία μπορεί να ακούσει και να συμβουλέψει», είπε αρχικά ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Και συνέχισε: «Η Ελεωνόρα λίγο δυσανασχετεί όταν μιλάω για εκείνην, αλλά εγώ δεν μπορώ να αποφύγω, τι να κάνω; Δυσανασχετεί όταν μιλάω γι’ αυτήν και μπορεί να έχει περισσότερο δίκιο από εμένα. Τι να κάνω; Ενώ είναι τρομερά κοινωνική, η δημοσιοποίηση της ιδιωτικής της ζωής».

Όσο για την αγκαλιά που έκανε στον Νίκο Συρίγο στον αέρα του Mega, ο Γιάννης Ζουγανέλης τόνισε: «Είναι χαρά η αγκαλιά. Χαίρομαι με την Ελεωνόρα».

Διαβάστε ακόμα:

Γνωστή δημοσιογράφος παραδέχεται: «Δέχθηκα αρκετές φορές κακοποιητική συμπεριφορά από συνάδελφο»

Μάνος Πετούσης: «Όλο αυτό το πράγμα είναι ένα άδειασμα» -Η αποκάλυψη για τον 3ο κύκλο της σειράς «Σασμός»

Ευγενία Δημητροπούλου: «Παγώνω, μουδιάζω και νιώθω πόνο»

Keywords
Τυχαία Θέματα