Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη για τη σχέση Πασχαλάκη – Παπαδοπούλου μετά τις φήμες χωρισμού

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έχουν βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων τις τελευταίες ημέρες, μιας και δημοσιεύματα τους θέλουν να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης. Η τραγουδίστρια και τερματοφύλακας αποτέλεσαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια που κρατούσαν χαμηλούς τόνους κατά τη διάρκεια της κοινής πορείας τους.

Κι ενώ οι δυο τους έχουν επιλέξει να τηρήσουν σιγήν ιχθύος σχετικά με τον χωρισμό τους, το

θέμα σχολιάστηκε από τις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές, με την Κατερίνα Καινούργιου να κάνει μια αποκάλυψη για τη σχέση τους. Η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους συνεργάτες της πως παρά το γεγονός ότι η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ήταν μαζί πολλά χρόνια, εκείνος εξακολουθούσε να της στέλνει λουλούδια.

«Έχει μια φίλη μου ένα πολύ γνωστό ανθοπωλείο στη Γλυφάδα και μου έλεγε πόσο καλό παιδί είναι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης και πόσο κούκλος. Πήγαινε συνέχεια στο μαγαζί της φίλης μου και της έστελνε λουλούδια παρά το γεγονός ότι ήταν τόσα χρόνια μαζί. Μου το είχε πει πολλές φορές. Εννοώ ότι πόσο ερωτευμένα ήταν τα παιδιά», ήταν τα λόγια της Κατερίνας Καινούργιου.

Διαβάστε ακόμα:

 Φωτεινή Αθερίδου: Η πρώτη αντίδραση μετά την αποκάλυψη της δεύτερης εγκυμοσύνης

 Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Ο λόγος που δεν άνοιξε ποτέ το φέρετρό του στην κηδεία

 Μανούσος Μανουσάκης: Αποκάλυψε το remake επιτυχημένης σειράς των ’90s

Keywords
Τυχαία Θέματα