Μανούσος Μανουσάκης: Αποκάλυψε το remake επιτυχημένης σειράς των ’90s

Ο Μανούσος Μανουσάκης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» και αποκάλυψε ποια δημοφιλής σειρά των ’90s επιστρέφει στην τηλεόραση με νέα επεισόδια. Ο λόγος για τη σειρά «Τμήμα Ηθών». Ακόμα, ο γνωστός σκηνοθέτης ρωτήθηκε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο αλλά και τα νούμερα τηλεθέασης της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι».

Σχετικά με το remake της σειράς «Τμήμα

Ηθών», ο Μανούσος Μανουσάκης είπε: «Αυτή την περίοδο συζητάμε για το remake της σειράς “Τμήμα Ηθών”. Είμαστε πολύ κοντά στο να πραγματωθεί. Βέβαια, τώρα έχουμε τα γυρίσματα για το “Κόκκινο Ποτάμι” που μας έχουν απορροφήσει. Από τον Ιούνιο και μετά θα αρχίσουμε να ασχολούμαστε με το “Τμήμα Ηθών” και πραγματικά με μεγάλη συγκίνηση και νοσταλγία γυρνάω ξανά πίσω στο έγκλημα».

Αναφορικά με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του ότι δεν τον γνωρίζει, δήλωσε: «Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να το μελετήσω αυτή τη στιγμή. Τώρα μελετάω πράγματα για τη σειρά που κάνω. Θα δεχόμουν να δω τον Γιώργο Αγγελόπουλο, δεν απορρίπτω κάποιο εξ’ ορισμού ούτε διαλέγω κάποιον εξ’ορισμού επειδή θέλουν κάποιοι να προβληθούν. Αυτό ισχύει για όλους. Έρχονται ηθοποιοί στο γραφείο μου κι άλλοι συνεργάζονται μαζί μου ενώ άλλοι όχι».

Όσον αφορά στα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι», σχολίασε: «Ασφαλώς μας ενδιαφέρουν τα νούμερα τηλεθέασης. Βλέπουμε ότι τα νούμερα είναι χαμηλότερα από τον πρώτο κύκλο και αυτό δεν μας ευχαριστεί. Ωστόσο, βλέπουμε πόσο μεγάλη αποδοχή έχει από τον κόσμο που το παρακολουθεί. Είναι και τα ποιοτικά νούμερα, όχι μόνο τα ποσοτικά. Δεν το λέω για να γλυκάνω το χάπι. Είμαι σκληρός με τον εαυτό μου αλλά υπάρχει και ένα μεγάλο πλήθος τηλεθεατών που το βλέπει στα ηλεκτρονικά μέσα».

Διαβάστε ακόμα:

 Ξέσπασε η Φαίη στο «Πρωινό μας»: «Είναι χυδαίο να σχολιάζουν το σώμα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη»

 Μαρία Μπακοδήμου: «Δεν άκουσα τι είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος για μένα, μου το είπαν»

 Τηλεθέαση: «Μάχη» στην prime time ζώνη με τη μυθοπλασία και τα realities – Ποιος βρέθηκε στην κορυφή;

Keywords
Τυχαία Θέματα