Ξέσπασε η Φαίη στο «Πρωινό μας»: «Είναι χυδαίο να σχολιάζουν το σώμα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη»

Με τις εξελίξεις του «Survivor All Star» ασχολήθηκε το «Πρωινό μας» κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής. Στο χθεσινό επεισόδιο η κόκκινη ομάδα ηττήθηκε στο αγώνισμα ασυλίας από τη μπλε, με αποτέλεσμα να κληθεί να ψηφίσει κάποια από τα μέλη της. Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, μετά τον Κώστα Παπαδόπουλο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Σπύρος Μαρτίκας είναι οι επόμενοι υποψήφιοι.

Με αφορμή κάποια αρνητικά και χυδαία σχόλια που γίνονται στα μέσα κοινωνική δικτύωσης για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Φαίη

ξέσπασε στον αέρα της πρωινής εκπομπής. Η παρουσιάστρια υποστήριξε πως δεν είναι δυνατόν να σχολιάζεις τα κιλά και το σώμα κάποιου παίκτη και, μάλιστα, να το συσχετίζουν με τις επιδόσεις του στα αγωνίσματα.

«Βλέπω ότι όλοι έχουν πέσει πάνω της. Επίσης, βλέπω σε κοινές παρέες και στα σχόλια στο Instagram από το πρώτο επεισόδιο να σχολιάζουν την εμφάνισή της και γίνομαι έξαλλη… Θέλω αυτή τη στιγμή να την υποστηρίξω. Είναι χυδαίο αυτό που γίνεται. Βλέπεις ένα παιχνίδι και δεν παρακολουθείς αυτό αλλά πόσο κοντό είναι το σορτσάκι κι αν το σώμα της έχει αλλάξει ή όχι», είπε εκνευρισμένη η Φαίη.

Και συνέχισε: «Εμένα το σώμα της μου αρέσει τώρα πιο πολύ. Κάποιοι σχολιάζουν το σώμα της με έναν τρόπο που είναι χυδαίος. Κι επίσης το συνδυάζουν με το αγωνιστικό κομμάτι. Και ο Βασάλος που έχει το τέλειο σώμα, δεν έχει φέρει και τόσες νίκες».

Διαβάστε ακόμα:

 Τηλεθέαση: «Μάχη» στην prime time ζώνη με τη μυθοπλασία και τα realities – Ποιος βρέθηκε στην κορυφή;

 Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η απάντηση για την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 και η μεγάλη αλλαγή στο «The 2Night Show»

 Βαρύ πένθος για τη Βίκυ Χατζή: Πέθανε ο πατέρας της

Keywords
Τυχαία Θέματα