Καίτη Γαρμπή για Blue Horizon: «Άνθρωπος στη θάλασσα υπήρξε στη στεριά όμως πουθενά»

Την οργή και τον εκνευρισμό της για τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη, που έχασε τόσο άδικα τη ζωή του, θέλησε να εκφράσει δημόσια η Καίτη Γαρμπή μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η γνωστή τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα μακροσκελές κείμενο και αναφέρθηκε στο περιστατικό που έχει συνταράξει την κοινωνία και την έχει βυθίσει στο πένθος. Ο 36χρονος έπεσε στη θάλασσα από ανθρώπινο χέρι που μέχρι και την τελευταία στιγμή δεν προσπάθησε να τον βοηθήσει.

Η Καίτη Γαρμπή

ξέσπασε και έστειλε το δικό της μήνυμα.

Όσα έγραψε η Καίτη Γαρμπή στην ανάρτηση για το Blue Horizon

«Απορούν γιατί άνθρωποι με εξουσία τους φέρονται άσχημα και όταν αποκτούν οι ίδιοι εξουσία φέρονται ακόμη χειρότερα.

Τα χέρια που έσπρωξαν τον Αντώνη χωρίς δεύτερη σκέψη στη θάλασσα δεν ανήκουν σε κάποιον αόρατο κρατικό οργανισμό αλλά σε έναν εργαζόμενο μιας εταιρείας, έναν άνθρωπο από αυτούς που συναντάμε στο σούπερ μάρκετ ή σε κάποιο φιλικό σπίτι.

Αποφάσισε με τον δικό του τρόπο να πετάξει έναν άνθρωπο κι έπειτα ξεκίνησαν το ταξίδι τους. Ανενόχλητοι, χωρίς ευθύνη, χωρίς έγνοια. Το θηρίο δεν είναι δίπλα μας, είναι μέσα μας και πλέον τρώει τα πάντα με πρώτο πράγμα την ανθρωπιά μας. Άνθρωπος στη θάλασσα υπήρξε στη στεριά όμως πουθενά», έγραψε η Καίτη Γαρμπή.

Διαβάστε ακόμα:

 Συγκλονισμένη Σία Κοσιώνη στον αέρα του ΣΚΑΪ: «Αδιανόητα πράγματα, ζημιές παντού»

 Σασμός: Στον αέρα το συγκλονιστικό trailer από τα πρώτα επεισόδια – Η άφιξη του Μπισμπίκη

 Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Με αδιάβροχα στη συναυλία των Imagine Dragons για χατίρι της κόρης της

Keywords
Τυχαία Θέματα