Συγκλονισμένη Σία Κοσιώνη στον αέρα του ΣΚΑΪ: «Αδιανόητα πράγματα, ζημιές παντού»

Εικόνες που θυμίζουν βιβλική καταστροφή κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και προβάλλονται στην τηλεόραση τα τελευταία εικοσιτετράωρα, καθώς οι πληγές που άφησε πίσω της η επέλαση της κακοκαιρίας Daniel είναι αμέτρητες.

Οι άνθρωποι που ζουν στο Πήλιο, τον Βόλο, τα Τρίκαλα, την Καρδίτσα είδαν την καταστροφή με τα μάτια τους, όπως εξομολογήθηκε ένας κύριος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, αφήνοντας άφωνη τη Σία Κοσιώνη.

Ο

συγκεκριμένος άνθρωπος, όπως και πολλοί άλλοι, είδαν τον χείμαρρο να εισβάλει στο σπίτι τους και να το κάνει ρημαδιό, την ίδια στιγμή που τα χωράφια με τις σοδιές έχουν ισοπεδωθεί, ενώ τα περισσότερα μηχανήματα έχουν χαλάσει από το νερό.

Η Σία Κοσιώνη παρακολουθούσε θλιμμένη την κατάθεση ψυχής του κατοίκου του χωριού Μουζάκη και δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί, ξεσπώντας για την κατάσταση που επικρατεί.

Όσα είπε η Σία Κοσιώνη στον αέρα του ΣΚΑΪ

«Δεν ξέρω, πραγματικά. Δεν ξέρω τι να πω! Δεν ξέρω τι να πω! Οι άνθρωποι είναι σε απελπισία, έχουν καταστραφεί. Οι ζημιές είναι πολυεπίπεδες. Μιλάμε για ζημιές σε καλλιέργειες, ζημιές σε σπίτια, ζημιές σε επιχειρήσεις, ζημιές σε εργοστάσια, ζημιές σε υποδομές, ζημιές παντού. Είναι τεράστιο το κόστος για όλους.

Δείτε εδώ εικόνες από το Μουζάκι σήμερα, κυρίες και κύριοι, με ένα ολόκληρο σπίτι να έχει παρασυρθεί από αυτό το ορμητικό ποτάμι! Δείτε, έχει πάρει το νερό το σπίτι! Δηλαδή αδιανόητα πράγματα! Ένα ολόκληρο μεγάλο σπίτι. Αυτές οι εικόνες είναι από το Μουζάκι, δείτε τους δρόμους πως έχουν καλυφθεί από λασπόνερα», είπε, μεταξύ άλλων, η Σία Κοσιώνη στον αέρα του ΣΚΑΪ.

Διαβάστε ακόμα:

Άννα Βίσση: Το μήνυμα οργής για τον θάνατο του 36χρονου – «Λύπη, ντροπή, δικαιοσύνη»

 Λίνα Πρίντζου: Καθαρίζει με φτυάρι τα νερά από την αυλή του σπιτιού της στο Πήλιο

 Imagine Dragons: Η επίσημη ανακοίνωση για τη συναυλία στο ΟΑΚΑ παρά την κακοκαιρία Daniel

Keywords
Τυχαία Θέματα