Πέθανε πρωταγωνιστής της σειράς «Game of Thrones»

Πριν από μερικές ώρες κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και στα ξένα Μέσα μια πάρα πολύ δυσάρεστη είδηση. Συγκεκριμένα, έγινε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή ένας πολύ γνωστός ηθοποιός, ο οποίος μάλιστα πρωταγωνιστούσε και σε μια από τις πιο πολυσυζητημένες σειρές των τελευταίων ετών, στο «Game of Thrones».

Ο λόγος για τον Darren Kent, ο οποίος ξεχώρισε μέσα από τον ρόλο του Goatherd στη σειρά. Ο ίδιος άφησε την τελευταία του πνοή στα 36 του χρόνια, με τον θάνατό του να ανακοινώνεται στο Facebook και συγκεκριμένα από το πρακτορείο ταλέντων

του Carey Dodd Associates.

«Με βαθιά θλίψη σάς ενημερώνουμε ότι ο αγαπημένος μας φίλος και πελάτης Ντάρεν Κεντ πέθανε ήσυχα την Παρασκευή. Οι γονείς του και ο καλύτερος φίλος του ήταν δίπλα του.

Οι σκέψεις και η αγάπη μας είναι με την οικογένειά του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Ο Ντάρεν δεν ήταν μόνο ένας ταλαντούχος ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας, ήταν πραγματικά ένας από τους πιο ευγενικούς ανθρώπους που είχα ποτέ τη χαρά να γνωρίσω. Ήταν προνόμιο και χαρά που ήμουν μέρος του ταξιδιού του. RIP φίλε μου», ανμαφέρει η ανακοίνωση για τον θάνατό του.

‘Game of Thrones’ actor Darren Kent dead at 36 after health battle https://t.co/RPnDv9eTIq pic.twitter.com/wMkN7VS6G2

New York Post (@nypost) August 15, 2023


Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του, ωστόσο πριν από καιρό ο Darren Kent είχε διαγνωσθεί με οστεοπόρωση, αρθρίτιδα και μια σπάνια διαταραχή του δέρματος.

Διαβάστε ακόμα:

Κώστας Μαρτάκης: Αυτός είναι ο λόγος που αποτραβήχτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας

Παράδεισος των Κυριών: Μια εξαφάνιση φέρνει τα πάνω κάτω

Άντζελα Δημητρίου: Γιόρτασε τα γενέθλιά της αγκαλιά με την νεογέννητη εγγονή της -Βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα