Ιωάννα Τούνη: Οι νέες φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου της και το τρυφερό μήνυμα

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βάφτισαν την Παρασκευή 22/9 τον εννέα μηνών γιο τους! Ο μικρός τους πρίσκιπας πήρε το όνομα Πάρης και η βάφτισή του πραγματοποιήθηκε σε κτήμα στη Βαρυμπόμπη. Νονοί του νεοφώτιστου ήταν η Στέλλα Πάσσαρη και ο Γιώργος Μανίκας.

«Εγώ έκλαψα πάρα πολύ κατά τη διάρκεια του μυστηρίου. Όλα ήταν ονειρεμένα και υπέροχα. Ο Στέφανος έκανε τέλεια δουλειά στη διοργάνωση, όλα super. Ο Νικηφόρος τραγούδησε

ήταν σοκ, το έζησα μπουζούκια. Ο Μπέμπης κοιμόταν, όλα μια χαρά», είχε αναφέρει η Ιωάννα Τούνη στους διαδικτυακούς της φίλους για τη βάφτιση του γιου της.

Το βράδυ της Τετάρτης 27/9 η γλυκιά μανούλα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram μερικές νέες φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιού της, Πάρη, τις οποίες συνόδευσε με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.

«Η ζωή είναι μοναδική, υπέροχη, απρόβλεπτη, γλυκόπικρη… και εγώ ανυπομονώ να ανακαλύψουμε μαζί τον κόσμο όλο! Σ’αγαπώ γιε μου… Είσαι όλα μου τα συναισθήματα συμπυκνωμένα σε 72 εκατοστά άνθρωπο», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε παρακάτω τη σχετική δημοσίευσή της:

View this post on Instagram

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)

Διαβάστε ακόμα:

Βάσια Παναγοπούλου: «Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μου είχε πει κατ’ιδίαν ότι η μαμά του δεν ήταν καλά»

Πρωινό ΣΟΥΣΟΥ: Η Ελένη Τσολάκη κάνει πρεμιέρα στο Open -Η επίσημη ανακοίνωση

Ζέτα Μακρυπούλια: Στη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη δύο χρόνια μετά τον χωρισμό

Keywords
Τυχαία Θέματα