Γιάννης Μπέζος για Στέφανο Κασσελάκη: «Ο κόσμος γοητεύτηκε, δεν τον ψήφισε γενικά και αόριστα»

Η κάμερα της εκπομπής της εκπομπής «Fay’s Time» και η Πολυξένη Καραμίχα συνάντησαν τον Γιάννη Μπέζο με αφορμή την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί με τίτλο «Αινιγματικές παραλλαγές», η οποία κάνει πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη σήμερα Τετάρτη 27/9.

Μέσα σ’ όλα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στο έργο που παίζει και στη βία που υπάρχει στις μέρες μας, ενώ παράλληλα απάντησε και για την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Όσα
είπε ο Γιάννης Μπέζος στην εκπομπή του ΣΚΑΪ

«Εσύ επιλέγεις να είσαι μόνος και το έργο μάς δείχνει πως ο άνθρωπος είναι κοινωνικό ον. Η βία στις μέρες μας είναι ένα πρόβλημα που το έχουμε συνηθίσει, άρα είμαστε συνυπεύθυνοι σε αυτά που συμβαίνουν», είπε αρχικά.

Όσο για τον Στέφανο Κασσελάκη και την εκλογή του στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε στη συνέχεια: «Προφανώς ο προηγούμενος κόσμος, που εξέφραζε τον συγκεκριμένο χώρο, δεν ήταν πια γοητευτικός. Και βεβαίως δεν ήταν και πειστικός. Δεν ψήφισαν τον Στέφανο Κασσελάκη γενικά και αόριστα, κάτι προσβλέπουν σε αυτόν».

Όσο για τη σειρά «Μάγισσα» που έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 και τα σχόλια που έγιναν στα social media γι’ αυτή, ο Γιάννης Μπέζος σχολίασε: «Πάντα υπήρχαν έντονες σκηνές σε τηλεοπτικές σειρές, απλά τα τελευταία χρόνια εμείς έχουμε γίνει ψευτοσυντηρητικοί».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε: 

Διαβάστε ακόμα:

Βάσια Παναγοπούλου: «Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μου είχε πει κατ’ιδίαν ότι η μαμά του δεν ήταν καλά»

Πρωινό ΣΟΥΣΟΥ: Η Ελένη Τσολάκη κάνει πρεμιέρα στο Open -Η επίσημη ανακοίνωση

Ζέτα Μακρυπούλια: Στη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη δύο χρόνια μετά τον χωρισμό

Keywords
Τυχαία Θέματα