Η Ζώζα Μεταξά ”κατακεραυνώνει” τον Λευτέρη Πανταζή: «Ψεύδεται ασυστόλως»

Η κόντρα ανάμεσα στον Λευτέρη Πανταζή και τη Ζώζα Μεταξά δεν έχει τελειωμό! Όλα ξεκίνησαν όταν η Ζώζα αποκάλυψε την κόντρα της με τον γνωστό τραγουδιστή εξαιτίας της άρνησης της να συμμετέχει η κόρη τους στο νυχτερινό σχήμα του ίδιου.

Η πρώην σύντροφος του Λευτέρη Πανταζή δήλωσε μεταξύ άλλων πως δεν έχει

δεχτεί καμιά οικονομική βοήθεια από αυτόν.

Λίγες μέρες μετά από αυτή την αποκάλυψη ο τραγουδιστής έχασε την μητέρα του ενώ εμφανώς συγκινημένος και επηρεασμένος παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στη Φαίη το πρωί της Πέμπτης. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τους ο Λευτέρης Πανταζής εξομολογήθηκε το πόσο επηρεάστηκε από τα λεγόμενα της Ζώζας την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε πως η πρώην σύντροφος του μένει στο σπίτι της μητέρας του τα τελευταία χρόνια.

Η Ζώζα μετά το τέλος της συνέντευξης ‘’κατακεραύνωσε’’ τον γνωστό τραγουδιστή με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. Συγκεκριμένα έγραψε: «Ο κύριος Πανταζής μιλάει για μένα με κατηγορίες για πράγματα που δεν ισχύουν. Ψεύδεται ασυστόλως. Γιατί τόλμησα να πω μία πραγματικότητα έχω δεχτεί αυτές τις μέρες φοβερό Μπόουλινγκ. Και ακόμη δεν μίλησα. Και πιστέψτε με ότι αν αρχίσω να μιλάω όχι για αυτά που είπα. Αλλά Για όσα δεν είπα. Δεν θα μου φτάσει μία τηλεοπτική εκπομπή θα πρέπει να γράψω βιβλίο»

Δείτε την ανάρτηση:

Διαβάστε ακόμα:

Ο «Ιησούς από τη Ναζαρέτ» στον ΑΝΤ1

The post Η Ζώζα Μεταξά ”κατακεραυνώνει” τον Λευτέρη Πανταζή: «Ψεύδεται ασυστόλως» appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα