Wow! H Rooney Mara έκανε το απόλυτο κούρεμα

Λατρεύω την Rooney Mara (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη). Εχει το πιο elegant dark στιλ που έχω δει ποτέ, τόσο dark ώστε να ξεφεύγει από τα αναμενόμενα και τόσο elegant ώστε να μην μπορεί κανείς να σχολιάσει αρνητικά τίποτα επάνω της. Η αλαβάστρινη επιδερμίδα της, τα υπέροχα φρύδια, τα εβένινα ή άλλοτε πλατινέ μαλλιά (ναι το έχει κάνει και αυτό)… και έρχομαι στο θέμα μας: Τα μαλλιά.

Rooney Mara 2016

Τα μαλλιά της Rooney Mara είναι

απλά ονειρεμένα, πάντα. Μαζί ε τον stylist της μας έχουν χαρίσει αμέτρητα υπέροχα looks στο κόκκινο χαλί από κότσους και κοτσίδες ως και μίνι αφέλειες.

Rooney Mara

Το καλύτερο μας το φυλούσε όμως για το κόκκινο χαλι της πρεμιέρας της νέας ταινίας The Discovery. Εκεί εμφανίστηκε με το ΑΠΟΛΥΤΟ κούρεμα. Το ένα κούρεμα που δεν μπορούμε όλες να κάνουμε με ευκολία (εντάξει ίσως μόνοη Emma Watson), το κούρεμα συνώνυμο με την φινέτσα… Το αγορίστικο κούρεμα!

Guys!! @refinery29 wrote an article about new Rooney’s hair and they use one of my post ♡ the link is in my Bio in case you wanna read it #rooneymara

A post shared by Rooney Mara ♡ (@rooneymaradaily) on Mar 30, 2017 at 9:02pm PDT

Όπως βλέπεις δεν έμεινε τούφα στο κεφάλι της και η Rooney εξακολουθεί να είναι φινετσάτη, αριστοκρατική, θηλυκή… απλά υπέροχη. Μου θυμίζει κάτι από την Audrey Hepburn στην πιο dark εκδοχή της.

Perfect Profile Pt. 41 ♡ #rooneymara

A post shared by Rooney Mara ♡ (@rooneymaradaily) on Mar 30, 2017 at 2:32pm PDT


Δεν έχω λόγια, απλά τη λατρεύω με αυτά τα μαλλιά. Δεν έχω και κότσια όμως γιατί δεν θα μπορούσα ποτέ να ρισκάρω και να κάνω αυτό το κούρεμα. Εσύ θα το έκανες;

Διάβασε ακόμα:

Ο τέλειος τρόπος για να δώσεις XXL όγκο στα μαλλιά σου

#SplashNails Νύχια που μοιάζουν με έργα του Jackson Pollock

DIY Time! Φτιάξε μόνη σου πανεύκολα έναν αντιρυτιδικό ορό με αλόη

The post Wow! H Rooney Mara έκανε το απόλυτο κούρεμα appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα