Η Τραϊάνα Ανανία και ο… γυναικείος κόλπος-Η “επίθεση” στα Μέσα για τα μηνύματα με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο

Τις προηγούμενες ημέρες προκλήθηκε μεγάλος ντόρος μετά την απόφαση της Τραϊάνας Ανανία να δημοσιεύσει τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον ποδοσφαιριστή, Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Συγκεκριμένα, ο ποδοασφαιριστής πήρε την απόφαση να της στείλει μήνυμα στο Instagram, ωστόσο, η αντίδραση της ηθοποιού δεν ήταν η αναμενόμενη. Το γεγονός ότι της μίλησε στον ενικό την ενόχλησε ιδιαίτερα και έριξε τα βέλη της με ένα μακροσκελές κείμενο γενικότερα στα σχόλια που δέχεται ανά διαστήματα.

Μετά τον σάλο που ξέσπασε,

η Τραϊάνα Ανανία έκανε μια νέα δημοσίευση στο προφίλ της – πόσταρε την εικόνα ενός γυναίκειο κόλπου – και κατηγόρησε τα ΜΜΕ, καθώς όπως υποστηρίζει, πρόβαλαν την υπόθεση επειδή “αυτό θέλει να ακούσει η μάζα”.

Χαρακτηριστικά, έγραψε: “Εγώ έκανα ένα insta story με μια κόντρα σε screenshoot όπως κάνω συνέχεια (όσοι με παρακολουθούν από παλιά το ξέρουν)και μετά από 5 ώρες ανάρτησα ένα άρθρο χωρίς να πω ονόματα, παρά μόνο συμβάντα και τοποθετήθηκα όπως κάνω συνέχεια. Με λίγα λόγια παρουσίασα το κοινωνικό «σπυρί» το οποίο με δίκη τους ευθύνη έσπασαν τα site και τα τηλεοπτικά πάνελ! Η μόλυνση κι η εξάπλωσή της είναι δίκη τους δουλειά και μόνο! Υπάρχουν πολλά συμβάντα και κοινωνικά θέματα που μπορεί να φωτίσει ένας δημοσιογράφος όταν κάθεται και σκέφτεται «τι να γράψω αύριο»! Το θέμα είναι τι επιλέγει… σίγουρα επιλέγει αυτό που θέλει να ακούσει η μάζα… Οπότε καλή μου μάζα… Το ζητήσατε και σας το έκαναν πράξη! Καλή εβδομάδα”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα και τα σχόλια που έκαναν στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμη:

Η μητέρα του 21χρονου Ροδίτη ζητάει συγγνώμη από την οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη και εκφράζει τις φοβίες της για τον γιο της

Keywords
Τυχαία Θέματα