GNTM: Απίστευτα σχόλια από τη Ναταλία Γερμανού για Αμανατίδου-Ιωαννίδου!

Το βράδυ της Δευτέρας (17/12) παρακολουθήσαμε τον προημιτελικό του Greece’s Next Top Model, στον οποίο οι πέντε φιναλίστ έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να περάσουν στον ημιτελικό.

Η Εύη Ιωαννίδου και η Άννα Αμανατίδου είχαν τις δύο φωτογραφίες που δεν ήταν τόσο καλές όσο των υπόλοιπων κοριτσιών κι έτσι, βρέθηκαν στη δυάδα αποχώρησης. Τελικά, το ριάλιτι μόδας αποχαιρέτησε η Εύη Ιωαννίδου, η οποία θεώρησε “ξεφτίλα” το γεγονός πως έφυγε ενώ βρέθηκε απέναντι στην Άννα Αμανατίδου. Η δεύτερη

με τη σειρά της, μίλησε με άκομψο τρόπο για τη συμπαίκτρια της και την αποχώρησή της.

Η Ναταλία Γερμανού όπως είναι γνωστό, είναι ιδιαίτερα δραστήρια στο Twitter και πολλές φορές σχολιάζει τα όσα γίνονται στα ριάλιτι που προβάλλονται. Χθες, παρακολουθώντας τον προημιτελικό του GNTM σχολίασε την κόντρα των δύο κοριτσιών, τονίζοντας μεταξύ άλλων, πως η Εύη δεν ήταν διπρόσωπη αλλά αντιπαθητική.

Δείτε τα σχόλια της παρουσιάστριας:

Η Εύη Ιωαννίδου λίγες ώρες μετά την αποχώρηση της έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία της και στη λεζάντα, έγραψε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω, όλους όσους με στήριξαν στη συμμετοχή μου, μέσα στο παιχνίδι του GNTM. Ευχαριστώ και αυτούς που δεν με στήριξαν, γιατί μέσα από αυτούς, θα γίνω πιο σωστή και πιο δυνατή. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους δικούς μου ανθρώπους, την οικογένειά μου, που είναι ΠΑΝΤΑ δίπλα μου. Δεν ξεχνώ φυσικά τις φίλες μου και τους φίλους μου, που είναι κοντά μου στα ΕΥΚΟΛΑ και στα ΔΥΣΚΟΛΑ.

Κλείνοντας, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ την παραγωγή, τους κριτές, την Ζενεβιέβ για όλα όσα έζησα, έμαθα και δεν θα σταματήσω να μαθαίνω. Φυσικά θέλω να ευχαριστήσω την αγαπημένη μου Έλενα Χριστοπούλου την θεά μου που ήταν δίπλα μου και με στήριξε στις δύσκολες αλλά και εύκολες στιγμές!!

Καλή συνέχεια, σε όλα τα κορίτσια του GNTM και μια μεγάλη ΑΓΚΑΛΙΑ σε όλους εσάς που συνεχίζετε, να είστε κοντά μου. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥ. ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ !!!».

Διαβάστε ακόμη:

Μικάελα Φωτιάδη: “Είπαν ότι τύλιξα τον Γιάννη τον Ροδίτη για τα λεφτά του”

Keywords
Τυχαία Θέματα