Τα ωραιότερα hair look της Άνοιξης που μπορείτε να υιοθετήσετε μέσα στις γιορτές

Τα trends της επόμενης σεζόν τα γνωρίζουμε εδώ και καιρό. Με κάποια έχουμε ξετρελαθεί όπως για παράδειγμα τα λουλούδια στα μαλλιά και τις πλεξούδες. Δεν βρίσκω κανέναν λόγο να περιμένουμε ακόμα μερικούς μήνες. Έρχονται γιορτές άλλωστε και επιβάλλεται να δείξουμε και να αποδείξουμε πόσο ενημερωμένες είμαστε και να ζητήσουμε από τον hairstylist να δημιουργήσει εκείνο που έχουμε ήδη ξεχωρίσει.

Θα θυμηθούμε τα ωραιότερα και έχουμε μία ολόκληρη εβδομάδα για να αποφασίσουμε. Κάποια μάλιστα μπορούμε να τα κάνουμε εύκολα, μόνες μας.

Cushnie: Sleek πολύ μακριά πλεξούδα που δημιουργεί ένα

απλό και εντυπωσιακό παράλληλα hair look.

Lanyu: Πλεξούδα στο πλάι με κορδέλα μπλεγμένη ανάμεσα. Για πιο ανέμελες και 70’s εμφανίσεις.

Rodarte: Ανοιξιάτικο μεν, τέλειο δε. Και μην ξεχνάμε ότι οι celebrities το έχουν ήδη υιοθετήσει. Μια από τις πιο ρομαντικές και υπέροχες τάσεις που είδαμε στα shows.

Nonie: Ότι καταλληλότερο για κοντά μαλλιά αλλά και για καρέ. Πολλά τσιμπιδάκια στη μία μόνο πλευρά δημιουργούν ένα σοφιστικέ και τέλειο look.

Max Mara: Γυλαιστερή μακριά πλεξούδα που είναι στερεωμένη με δερμάτινο κορδόνι. Ότι πιο classy είδαμε.

Area: Ένας μικρός rock κότσος στην κορυφή με μια τούφα ελεύθερη έτσι για την αυθάδεια του look.

Tom Ford: Με καθαρή έμπνευση από τα 70’s τα μαλλιά είναι μαζεμένα σε έναν ανέμελο κότσο που καλύπτεται με ένα μεταξωτό μαντήλι.

Brandon Maxwell: Εμπνευσμένο από το Texas το look όπου όπως ο ίδιος ο σχεδιαστής λέει: “Τα πάντα έχουν έξτρα όγκο”. Φουσκωτά στην κορυφή και με το πρόσωπο να μένει ελεύθερο είναι ένα χτένισμα που θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Μπορείτε να το συνδυάσετε με τις καουμπόικες μπότες σας.

Chanel: ο hairstylist Sam McKnight έπιασε τα μαλλιά σε half up do και τα στόλισε με τέλεια αξεσουάρ με το λογότυπο του brand και μια βελούδινη κορδέλα που είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν.

Nicole Miller: Αέρινο, ανεπιτήδευτο και υπέροχο καρέ με χαλαρούς κυματισμούς.

Διαβάστε ακόμη:

Τα hair looks της JLo είναι πηγή έμπνευσης για τα parties που έρχονται

Η Noonoouri ξαναχτυπά για να σας δείξει πως θα κάνετε τα χείλη σας υπέροχα!

Keywords
Τυχαία Θέματα