Η Ιωάννα Σιαμπάνη θηλάζει τον γιο της – Η τρυφερή φωτογραφία τους

Η Ιωάννα Σιαμπάνη και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος τον περασμένο Οκτώβριο έγιναν γονείς για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο ένα αγοράκι. Το ζευγάρι επισφράγισε τη μακροχρόνια σχέση του με τον ερχομό του γιου του και εκ τότε έχει ανοίξει ένα νέο και πολύ σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή του.

Η Ιωάννα Σιαμπάνη – που συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο «My Style

Rocks» και τώρα διαθέτει τη δική της εταιρεία με ρούχα – είναι πολύ δραστήρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έτσι καθημερινά μας δείχνει στιγμές με τον γιο της, ο οποίος ονομάζεται Φώτης.

Αυτή τη φορά, η Ιωάννα Σιαμπάνη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο, στο οποίο τη βλέπουμε να θηλάζει τον οκτώ μηνών γιο της στο παιδικό δωμάτιο και τόσο εκείνη όσο και το μωρό να απολαμβάνουν αυτή την ιδιαίτερη στιγμή.

Η Ιωάννα Σιαμπάνη θηλάζει τον γιο τηςΗ βάφτιση του γιου της Ιωάννας Σιαμπάνη με νονό τον Νίκο Οικονομόπουλο

Πριν από λίγες εβδομάδες, η Ιωάννα Σιαμπάνη και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος βάφτισαν τον γιο της με νονό τον Νίκο Οικονομόπουλο. Το ζευγάρι ήταν πολύ συγκινημένο καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής, ενώ στη συνέχεια γιόρτασε αυτή την ξεχωριστή στιγμή με όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο πρίγκιπας του ζευγαριού πήρε το όνομα Φώτης -όπως έλεγαν τον πατέρα του επιχειρηματία που έφυγε πριν από δύο χρόνια από τη ζωή- και η βάφτισή του πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα.

Διαβάστε ακόμα:

 Στρατής Χατζησταματίου: Το ανατριχιαστικό μήνυμα που έλαβε από υπάλληλο διοδίων

 Σοκάρει η Βέρα Μακρομαρίδου: «Έμαθα στα γυρίσματα του “Σασμού” τον θάνατο της μητέρας μου»

 Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Έκανα λιποαναρρόφηση στην κοιλιά, έβγαλα τρία λίτρα λίπος»

Keywords
Τυχαία Θέματα