Beauty hacks: 7+1 προϊόντα ομορφιάς για να φύγεις από το σπίτι στο λεπτό!

Σου έχει τύχει και εσένα όταν δεν έχεις χρόνο το πρωί να ετοιμαστείς για να είσαι στην τρίχα, να ψάχνεις για τις πιο εύκολες και γρήγορες λύσεις;

Υπάρχουν κάποια σωτήρια beauty hacks που θα σας βοηθήσουν να φαίνεστε κομψές και περιποιημένες μέσα σε μόλις λίγα λεπτά!

Ακόμα και εάν δεν έχετε χρόνο να λούσετε τα μαλλιά σας υπάρχει η λύση!

Πολυχρηστικά προϊόντα:

Επιλέξτε προϊόντα ομορφιάς πολλαπλών χρήσεων που εξοικονομούν χρόνο. Για παράδειγμα επιλέξτε μια ενυδατική κρέμα με χρώμα και SPF

για να εξομαλύνετε τον τόνο της επιδερμίδας σας, να την ενυδατώσετε και να την προστατέψετε από τον ήλιο!

#Dry Shampoo:

Αν δεν έχετε χρόνο να λούσετε και να φορμάρετε τα μαλλιά σας, το dry shampoo θα γίνει ο καλύτερος σας φίλος. Ψεκάστε το στις ρίζες σας, κάντε μασάζ και βουρτσίστε τα έπειτα για ανανεωμένα, φρέσκα και μαλλιά με όγκο χωρίς ίχνος λιπαρότητας!

KERASTASE – Fresh Affair Ξηρό Σαμπουάν

#Κρεμώδεις σκιές ματιών:

Οι κρεμώδεις σκιές ματιών απλώνονται εύκολα με τα δάχτυλά σας και αναμειγνύονται χωρίς κόπο. Επιλέξτε μια ουδέτερη απόχρωση για να προσθέσετε μια πινελιά χρώματος και βάθους στα βλέφαρά σας χωρίς να ξοδεύετε πολύ χρόνο για smokey eyes!

Charlotte Tilbury – Eyes To Mesmerise Cream Eyeshadow

#Τολμηρό κραγιόν:

Ένα τολμηρό κραγιόν μπορεί να αναδείξει αμέσως το βλέμμα σας και να τραβήξει την προσοχή, καμουφλάροντας το υπόλοιπο πρόσωπο. Το έντονο κραγιόν δημιουργεί την ψευδαίσθηση ενός όμορφου προσώπου.

MAYBELLINE – SUPERSTAY VINYL INK ΥΓΡΟ ΚΡΑΓΙΟΝ 

#Γρήγορη διόρθωση φρυδιών:

Χρησιμοποιήστε ένα διάφανο τζελ φρυδιών ή ένα μολύβι φρυδιών για να τα διαμορφώσετε γρήγορα και να γεμίσετε τα φρύδια σας. Τα καλοχτενισμένα φρύδια είναι ο καθρέφτης του προσώπου!

KIKO MILANO – EYEBROW DESIGNER GEL MASCARA 

#Lash Curler:

Κάντε τις βλεφαρίδες σας να φαίνονται πιο μακριές χρησιμοποιώντας ένα ψαλιδάκι βλεφαρίδων. Χρειάζεται δευτερόλεπτα για να χρησιμοποιηθεί και κάνει αμέσως τη διαφορά, ακόμα και χωρίς μάσκαρα!

Dior Backstage – Eyelash Curler 

#Παλέτα All-in-One:

Επενδύστε σε μια παλέτα μακιγιάζ που περιλαμβάνει ρουζ, bronzer και highlighter.

Έχοντας αυτά τα τρία προϊόντα μαζί σας επιτρέπει να κάνετε γρήγορα ένα ολοκληρωμένο καλοκαιρινό μακιγιάζ.

Bobbi Brown – Sculpted Glow Face Palette 

#Setting Spray:

Ρυθμίστε το μακιγιάζ σας με ένα setting spray για να διαρκέσει περισσότερο όλη την ημέρα. Μερικά spritzes θα βοηθήσουν το μακιγιάζ σας να παραμείνει στη θέση του και θα σας δώσει ένα φρέσκο, δροσερό φινίρισμα.

CAUDALIE – BEAUTY ELIXIR 

Ένα tip που έχω να σας δώσω και βοηθάει πολύ, το κάνω και εγώ, είναι να ετοιμάσετε το ντύσιμο, τα αξεσουάρ αλλά και το μακιγιάζ που σκέφτεστε να συνδυάσετε από το προηγούμενο βράδυ. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα χάνετε χρόνο το πρωί ψάχνοντας νυσταγμένες το ιδανικό look!

Bάλτε αυτά τα beauty hacks στη ρουτίνα σας, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο ενώ εξακολουθείτε να φαίνεστε κομψοί και έτοιμοι να ανταποκριθείτε στη μέρα!

Πηγή φωτογραφιών: Pexels

Mια ματιά ακόμα:

Eyeshadow sticks: Οι πιο cool καλοκαιρινές σκιές! 

Keywords
Τυχαία Θέματα