Η Μάρω Λεονάρδου για το…επικό σαρδάμ της: «Για αυτό θα μείνω στην ιστορία»

Τη Μάρω Λεονάρδου φιλοξένησαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στο «Στούντιο 4» το μεσημέρι της Τρίτης και η δημοσιογράφος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, οι παρουσιαστές θυμήθηκαν τη viral ατάκα της Μάρως Λεονάρδου στον αέρα του MEGA, η οποία έμεινε στην ιστορία και κανένας δεν μπορεί να ξεχάσει μέχρι και σήμερα. Η παρουσιάστρια και το περίφημο κ…λαράκι αντί για κοκαλάκι χάρισαν άφθονο γέλιο στο κοινό.

«Το είπα… Ήταν 5:50 το

πρωί, το λέω και εκείνη την ώρα καταλαβαίνω τι έχω πει και λέω: εντάξει τώρα, την έχεις κάνει, ψύχραιμα, συνεχίζουμε. Δεν ακούω και τίποτα από το κοντρόλ, καμία αντίδραση. 5:50 το πρωί όλοι κοιμούνται, δεν έχουν ακούσει τίποτα, οπότε σκέφτομαι και εγώ ότι τη γλίτωσα», είπε αρχικά η Μάρω Λεονάρδου.

Και συνέχισε, αποκαλύπτοντας πώς το συγκεκριμένο απόσπασμα έγινε viral: «Περνάνε 15 μέρες, με παίρνει η κολλητή μου και μου λέει: να σου πω, έχεις πει εσύ στον αέρα “κ…λαράκι” στον αέρα; Της λέω “εγώ; Πού το άκουσες;”. Μου λέει “μα βάλε Λαζόπουλο να δεις”. Γιατί κάποιοι έξυπνοι – αλλά δεν πειράζει, τη δουλειά τους έκαναν – έπαιρναν τα βίντεο και τα έδιναν στις χιουμοριστικές εκπομπές”.

«Στην αρχή λίγο σοκαρίστηκα, γιατί δεν έκανα σαρδάμ. Έκανα ένα. Επίσης, τελικά λέω: έχεις κάνει 21 χρόνια τηλεόραση κάθε μέρα. Για ποια πράγματα σε θυμούνται; Για το “κ…λαράκι”, τα 100 χρώματα μαλλιά που άλλαζα ανά δίμηνο γιατί έτσι και την κόρη που σου έκανε το εγγόνι και βγήκε και σου έδωσε συνέντευξη. Εντάξει, δεν είναι και λίγα», κατέληξε η Μάρω Λεονάρδου.

Διαβάστε ακόμα:

 Στρατής Χατζησταματίου: Το ανατριχιαστικό μήνυμα που έλαβε από υπάλληλο διοδίων

 Σοκάρει η Βέρα Μακρομαρίδου: «Έμαθα στα γυρίσματα του “Σασμού” τον θάνατο της μητέρας μου»

 Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Έκανα λιποαναρρόφηση στην κοιλιά, έβγαλα τρία λίτρα λίπος»

Keywords
Τυχαία Θέματα