Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 29/11

Θέλεις να κάνεις μια statement εμφάνιση ακόμα και το πρωί; Τότε πρέπει να επενδύσεις σε μια σειρά από ρούχα ή αξεσουάρ που θα την αναβαθμίσουν και θα σε κάνουν να υπερέχεις στυλιστικά από το μέσο όρο. Ακριβώς όπως ένα ζευγάρι κόκκινες καστόρινες over the knee μπότες, που ναι, μπορείς να τις φορέσεις ακόμα και το πρωί στο γραφείο, ακολουθώντας το παράδειγμα της Φαίης μας.

Συγκεκριμένα εμφανίστηκε στο Πρω1νό με ένα σύνολο από την εταιρεία

anel που αποτελείται από λευκό πουκάμισο με βολάν και φιόγκο στο λαιμό και μίνι γκρι καρό φούστα – σας έχουμε πει πολλές φορές πως πρέπει να επενδύσετε κι εσείς στο καρό αυτή τη σεζόν, αν δεν έχετε ήδη κάποια κομμάτια στην γκαρνταρόμπα σας.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με καστόρινες κόκκινες over the knee μπότες Mark Milan και εντυπωσιακά δαχτυλίδια Folli Follie -για τις ανάγκες μάλιστα της φωτογραφίας του look η Φαίη μας πόζαρε με ένα γκρι παλτό anel.

Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε σήμερα μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL και πρωταγωνιστές τα τονισμένα μάτια σε καφέ και γκρι αποχρώσεις και τα nude χείλη και ο Δημήτρης Στράτος τα ίσια μαλλιά της.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 28/11

Keywords
Τυχαία Θέματα