Ο άτυχος φοιτητής στην Κάλυμνο πάλευε μόνος και αβοήθητος επί 36 ώρες για να κρατηθεί στη ζωή!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΧαροπάλευε για 36 ώρεςΟ άτυχος φοιτητής στην Κάλυμνο πάλευε μόνος και αβοήθητος επί 36 ώρες για να κρατηθεί στη ζωή!Τετάρτη, Νοέμβριος 29, 2017 - 15:31

❱❱ Ο 21χρονος μετά την πτώση του από βράχια στην Κάλυμνο ξεψύχησε μόνος και αβοήθητος

Από την
Εύα Παπαδάτου

Εφιαλτικές ήταν οι τελευταίες στιγμές του 21χρονου Νίκου Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο, καθώς φαίνεται ότι έπεσε από τα βράχια όπου προσπαθούσε να αναρριχηθεί και επί τουλάχιστον 36 ώρες έβλεπε τον θάνατο να πλησιάζει, χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι για να σωθεί!

Ο

άτυχος φοιτητής πέθανε μόνος και αβοήθητος από το σοκ που δημιούργησαν οι βαρύτατες κακώσεις από την πτώση, αλλά και από τη φυσική εξάντληση, αφού βρισκόταν εγκλωβισμένος επί μιάμιση ημέρα χωρίς τροφή και νερό, εκτεθειμένος στην καταρρακτώδη βροχή και στο τσουχτερό κρύο.

Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης αποκαλύπτει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τις δραματικές ώρες που πέρασε ο νεαρός μετά τον τραυματισμό του. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Παναγιώτη Κοτρέτσο, ο οποίος έχει αποκλείσει το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας, ο 21χρονος επέζησε από την πτώση του για τουλάχιστον μιάμιση ημέρα, το μεσημέρι της Κυριακής 19 Νοεμβρίου.

Είχε πέσει σε σημείο όπου δεν φαινόταν και ενδεχομένως να είχε ανακτήσει τις αισθήσεις του, ώσπου δεν άντεξε και ξεψύχησε το βράδυ της Δευτέρας. Σύμφωνα, ωστόσο, με πληροφορίες, η οικογένειά του αναμένεται να ζητήσει και μια δεύτερη γνώμη από ιατροδικαστή που αναμένεται να ορίσει η ίδια.

Ως το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, οπότε ο άτυχος Νίκος εντοπίστηκε νεκρός, από το σημείο όπου είχε εγκλωβιστεί είχαν περάσει πυροσβέστες, ντόπιοι αστυνομικοί, εθελοντές διασώστες και άνδρες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών από την Αθήνα, αλλά κανείς δεν τον είχε δει! Τελικά, το πτώμα ανακάλυψε τυχαία ένας 15χρονος, έξι 24ωρα μετά την εξαφάνισή του, στην περιοχή Λαγκά της Χώρας Καλύμνου, περίπου 200 μέτρα από το σημείο όπου την ημέρα της εξαφάνισής του είχε εντοπιστεί το ποδήλατό του.

Το πτώμα ήταν πεσμένο ανάσκελα με μια ελαφρά κλίση στο πλάι, μέσα σε ένα ξερό ρυάκι και κάτω από έναν βράχο αναρρίχησης. Οι Αρχές εκτιμούν ότι παρασύρθηκε εκεί από χειμάρρους που προκλήθηκαν εκείνες τις ημέρες από τις βροχές οι οποίες έπληξαν το νησί, όταν έπεσε από τον βράχο κατά τη διάρκεια αναρρίχησης, γι' αυτό ήταν γεμάτο μώλωπες και εκδορές. Φορούσε το παντελόνι του, ένα παπούτσι και μία φανέλα, ενώ το φούτερ του με το δεύτερο παπούτσι εντοπίστηκαν περίπου 30 μέτρα πιο μακριά.

Ο 21χρονος σπούδαζε στην Αθήνα και είχε επισκεφτεί για το Σαββατοκύριακο τη μητέρα του, που είναι καθηγήτρια στο νησί. Το πρωί της μοιραίας Κυριακής έφυγε από το σπίτι λέγοντας στη μητέρα του ότι θα πήγαινε βόλτα με το ποδήλατο και θα επέστρεφε.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα