Σπυροπούλου: Athens by night με τη μαμά της

SHOWBIZΣπυροπούλου: Athens by night με τη μαμά τηςΤετάρτη, Νοέμβριος 29, 2017 - 15:52

❱❱ Αρτος και θέαμα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη σικάτη κυρία Πόπη, που δεν έχασε την ευκαιρία και πόζαρε με τον Λε-Πα

Οπου γάμος και χαρά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πρώτη! Δεν αφήνει κοσμικό event για κοσμικό event η γνωστή παρουσιάστρια τώρα που δεν έχει εκπομπή! Το βράδυ της Δευτέρας εμφανίστηκε σε θεατρική πρεμιέρα μαζί με τη μαμά

της, Πόπη, η οποία έχει έρθει στην Αθήνα από τη Ρόδο, όπου ζει μόνιμα με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Σπυροπούλου, για να δει τη μεγάλη κόρη της και να γνωρίσει την Αθήνα... by night!

Οπως μπορείτε να δείτε, οι δύο γυναίκες μοιάζουν καταπληκτικά και με χαρά πόζαραν στον φακό των φωτογράφων! Παρών στην πρεμιέρα ήταν και ο Λευτέρης Πανταζής, καθώς ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του έργου είναι και η κόρη του Κόνυ Μεταξά.

Η Κωνσταντίνα, λοιπόν, δεν έχασε την ευκαιρία να του γνωρίσει τη μητέρα της! Η σικάτη Πόπη Σπυροπούλου πόζαρε ενθουσιασμένη δίπλα στον Λε-Πα (φωτό), αλλά και σε άλλους celebrities που βρέθηκαν στην ίδια εκδήλωση.

Στη συνέχεια μητέρα και κόρη δείπνησαν στην Αίγλη Ζαππείου, με την παρουσιάστρια να ανεβάζει βιντεάκια στα insta stories της, γράφοντας τη λέξη «μανούλα». Δεν είναι ασφαλώς η πρώτη φορά που η κυρία Σπυροπούλου έρχεται στην Αθήνα. Το κάνει συχνά πυκνά για να βλέπει την κόρη της, να της μαγειρεύει, αλλά και να παρακολουθεί θεατρικές παραστάσεις που δεν έχει την ευκαιρία να δει στη Ρόδο. Μάλιστα, στο παρελθόν είχε επισκεφτεί το πλατό της εκπομπής «Σπίτι μου σπιτάκι μου» που παρουσίαζε η Κωνσταντίνα ανεβάζοντας το κέφι με τον χορό της.

Κωνσταντίνα ΣπυροπούλουμαμάΠόπη ΣπυροπούλουΠαράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα