Η Δούκισσα Νομικού μας δείχνει τη βέρα του συζύγου της και αναφέρεται στο ταξίδι του μέλιτος!

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης παντρεύτηκαν το καλοκαίρι που μας πέρασε, στη Μύκονο. Ωστόσο, οι δύο τους, δεν κατάφεραν να πραγματοποιήσουν το ταξίδι του μέλιτος τότε, καθώς η Δούκισσα παρουσίαζε το So You Think

You Can Dacne.

Αργότερα, αποκαλύφθηκε η εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας γι’ αυτό και ενδεχομένως να μην μπορούσε να ταξιδέψει. Έτσι, το ερωτευμένο ζευγάρι έκανε το δικό του “μήνα” του μέλιτος, στις αρχές του Νοεμβρίου. Η Νομικού και ο επιχειρηματίας ταξίδεψαν στην Αγγλία, ενώ λίγο αργότερα βρέθηκαν στις ΗΠΑ.

Πέρασαν στιγμές χαλάρωσης, ενώ παράλληλα έκαναν σχέδια για το μέλλον καθώς σύντομα θα υποδεχτούν το πρώτο τους παιδάκι. Η Δούκισσα, σήμερα, μέσω του blog της, Dutchesss Daily μας έδειξε τη βέρα του Θεοδωρίδη και παράλληλα έγραψε ένα τρυφερό κείμενο.

“Αυτό ήταν. Το πιο όμορφο #honeymoon τελείωσε. Στιγμές ευτυχίας μόνο για εμάς τους…τρεις!Και μπορεί να γυρίσαμε πίσω, όμως αυτό το μαγικό ταξίδι δεν τελείωσε. Για την ακρίβεια, τώρα ξεκινάει! Και ανυπομονώ! Σ’ αγαπώ μωρό μου!”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την φωτογραφία:

Keywords
Τυχαία Θέματα