Αποκλειστικό: H Demy μίλησε στο faysbook.gr για την ζωή και… τα μαλλιά της

Η Demy δεν είναι τυχαία μία από τις πιο επιτυχημένες pop τραγουδίστριες στην Ελλάδα! Η φωνή της μας ταξιδεύει και το look της είναι αυτό που θέλουμε να αντιγράψουμε όλες. Έχει μια εξωτική αλλά πολύ προσιτή ομορφιά και φυσικά θέλουμε να ξέρουμε τα πάντα για την περιποίησή της. Εκείνο που μας ιντριγκάρει περισσότερο από όλα είναι τα μαλλιά της! Περίμενες να μιλήσουμε για τα μάτια της ε; Εννοείται μας μαγεύουν αλλά τα μαλλιά της ίσως να μπορέσουμε να τα έχουμε αν ακολουθήσουμε τα

βήματα της περιποίησης που ακολουθεί και εκείνη. Τα μάτια… κάπως αδύνατον. Τα υπέροχα, λαμπερά, πλούσια και πανέμορφα μαλλιά της άλλωστε ήταν η αιτία που το Wash & Go την επέλεξε να γίνει η ambassador του. Την συναντήσαμε λοιπόν και σε μια super girly κουβέντα, μας αποκάλυψε όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για τα μαλλιά της και για τα αγαπημένα της προϊόντα…

Οι μέρες σου πρέπει να είναι παραπάνω από γεμάτες! Μίλησέ μας ενδεικτικά για μια τυπική μέρα στην ζωή της Demy!
Οι μέρες μου είναι γεμάτες από επαγγελματικές υποχρεώσεις, πρόβες, φωτογραφίσεις, γυμναστική, στούντιο, παράστασεις Mamma Mia, νυχτερινές εμφανίσεις, και άλλα πολλά… Ανάμεσα σε όλα αυτα προσπαθώ να φροντίζω και τη διατροφή μου, τον εαυτό μου αλλα και τα σκυλάκια μου..!

Χρόνο για τον εαυτό σου έχεις;
Με σωστή οργάνωση χρόνου βρίσκω και λίγο χρόνο για ξεκούραση. Σίγουρα θα ήθελα να έχω πολύ περισσότερο χρόνο από όσο στην πραγματικότητα έχω. Τόσο για τους φίλους και την οικογένειά μου όσο και για τον ίδιο μου τον εαυτό, για την προσωπική μου περιποίηση.

Το αλλεπάλληλο styling για τις εμφανίσεις σου νιώθεις πως έχει ταλαιπωρήσει τα μαλλιά σου;
Φυσικά και τα έχει ταλαιπωρήσει! Δεν είναι και λίγο να επιτίθεσαι στην τρίχα με θερμότητά και προϊόντα συνεχώς. Είναι μέρος της δουλειάς μου το σχεδόν καθημερινό styling στα μαλλιά, που οπως ειναι φυσικό τα ταλαιπωρεί αρκετά.

Και σχετικά με τις αλλαγές, το ξανθό που είχες κάνει νιώθεις πως έφθειρε τις άκρες σου;
Προσέξαμε πολύ με τον κομμωτή μου αλλά και πάλι, όταν ανοίγεις τα μαλλιά σου δεν μπορείς να αποφύγεις 100% την φθορά. Με σωστή περιποίηση και συχνά trimmings κάπως ισορρόπησαν τα πράγματα όμως. Με την περιποίηση κυρίως.

Πες μας για την ιδανική περιποίηση των μαλλιών σου.
Ένα πολύ καλό λούσιμο είναι το Α και το Ω αλλά δεν μιλάω για απλό λούσιμο, στα γρήγορα. Πιστεύω πολύ στο μασάζ, κάνει όλη την διαφορά. Το μασάζ στο κεφάλι και ένα σούπερ σαμπουάν είναι το μυστικό. Όπως το Wash & Go το οποίο είναι πλέον μέρος της καθημερινής περιποίησης των μαλλιών μου.

Διαλέγεις σαμπουάν με βάση το άρωμα ή με τις ανάγκες σου;
Εννοείται δεν μπορώ να διαλέξω ένα από τα δύο. Δεν θα έπαιρνα ένα σαμπουάν που είναι τέλειο για την τρίχα μου αλλά που δεν μου αρέσει το άρωμά του. Επιδιώκω να τα συνδυάζει και τα δύο. Τα Wash & Go έχουν και τεράστια γκάμα για κάθε ανάγκη αλλά και αρώματα που απλά δεν υπάρχουν!

Άρα θέλεις κάτι που να τα κάνει όλα! Ποιο είναι το αγαπημένο σου Wash & Go;
Μμμμμ. Δύσκολη η επιλογή! Ανάλογα με τις ανάγες μου διαλέγω και το αντίστοιχο προϊόν. Κάποιες φορές διαλέγω τη σειρά Για όλους τους τύπους μαλλιών με έλαια Argan, Αμυγδάλου & Καμέλιας, άλλες φορές τη σειρά για ταλαιπωρημένα μαλλιά με βούτυρο Καριτέ και άλλες φορές τη σειρά για βαμμένα μαλλιά με εκχυλίσματα ροδιού. Μου προσφέρουν όλα την φροντίδα που χρειάζομαι συν του ότι το άρωμα του κάθε προϊόντος είναι μοναδικό!

Το μπάνιο και το λούσιμο, η περιποίηση των μαλλιών σου γενικά είναι κάτι που σε χαλαρώνει;
Είναι ο χρόνος με τον εαυτό μου όπως είπα και πιο πριν άρα ναι, με χαλαρώνει πάρα πολύ. Μου αρέσει να περιποιούμαι τα μαλλιά μου γενικά. Είμαι περήφανη για αυτά και προσπαθώ να είναι υγιή!

Πες μας το μεγαλύτερο λάθος που θεωρείς πως έχεις κάνει στα μαλλιά σου
Δεν θα έλεγα ότι έχω κάνει κάποιο λάθος στα μαλλιά. Πέρα από τα ξανθά μαλλιά δεν έχω κάνει κάποια πολύ τολμηρή αλλαγή στα μαλλιά μου. Κάποια από τα styling μπορεί να μου πήγαιναν λιγότερο, άλλα περισσότερο, αλλά σίγουρα δεν μετανιώνω για τίποτα!

Πριν σε αποχαιρετίσουμε, δώσε μας ένα beauty tip για τα μαλλιά, αυτό που δεν παραλείπεις ποτέ να κάνεις
Χωρίς να το σκεφτώ πολύ, σίγουρα είναι οι νέες μάσκες (Instant beauty 5, Repair 5 & Shine 5) και το νέο ελιξήριο με έλαια Argan, Καμέλιας & Αμυγδάλου του Wash & Go. Το τυπικό μου λούσιμο περιλαμβάνει σαμπουάν, conditioner, μάσκα και πάντα λάδι μετά. Ειδικά το ελιξήριο το εφαρμόζω είτε σε νωπά είτε σε στεγνά μαλλιά οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Με όλες αυτές τις σημειώσεις σκοπεύουμε να πάμε στο κοντινότερο σε εμάς κατάστημα και να γεμίσουμε το μπάνιο μας με Wash & Go goodness. Αν ωστόσο εσύ θέλεις να μάθεις ακόμα περισσότερα δεν έχεις παρά να κατευθυνθείς προς το Instagram του brand ή να επισκεφθείς την επίσημη σελίδα του στο facebook!

Keywords
Τυχαία Θέματα