Η Χριστίνα Μπόμπα μας συστήνει την κούκλα αδερφή της!

Έχει επιλέξει να βρίσκεται μακριά από την Ελλάδα και την οικογένεια της για να είναι στο πλευρό του συντρόφου της στον Άγιο Δομίνικο! Η Χριστίνα Μπόμπα απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές στο πλάι του Σάκη Τανιμανίδη παρόλα αυτά δεν περνάει μέρα που να μην επικοινωνεί με τους δικούς της ανθρώπους!

Η όμορφη σύντροφος του γνωστού παρουσιαστή μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της με τους διαδικτυακούς της φίλους! Αυτή τη φορά προτίμησε να μην μας παρουσιάσει κάποιες από τις εξωτικές ομορφιές

του Άγιου Δομίνικου αλλά να μας συστήσει την πανέμορφη αδερφή της!

Η Χριστίνα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία της μικρής της αδερφής, Ελίνας, που βρίσκεται για εθελοντισμό στο Νεπάλ! Η ομοιότητα τους είναι απίστευτη!

Την εικόνα συνοδεύει η λεζάντα: «Η μικρή μου αδερφή @elinampo βρίσκεται στο Νεπάλ για εθελοντισμό και με κανει κάθε μερα και πιο περήφανη! #littlesis #loveyousomuch #letsmaketheworldabetterplace #volunteering #bethechange #settheexample»!

Δείτε το στιγμιότυπο:

Η μικρή μου αδερφή @elinampo βρίσκεται στο Νεπάλ για εθελοντισμό και με κανει κάθε μερα και πιο περήφανη ! #littlesis #loveyousomuch #letsmaketheworldabetterplace #volunteering #bethechange #settheexample

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa (@chrismpo) στις Απρ 12, 2017, 8:21πμ PDT

The post Η Χριστίνα Μπόμπα μας συστήνει την κούκλα αδερφή της! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα