Προβλέψεις Πέμπτη 13 Απριλίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Τον τελευταίο καιρό όλη σας η καθημερινότητα είναι γεμάτη κουτάκια με υποχρεώσεις, στα οποία πρέπει να κάνετε τσεκ και να προχωρήσετε στο επόμενο, χωρίς μπορείτε καν να απολαύσετε κάτι που πετύχατε και κανονικά θα δικαιούσασταν έναν… μικρό πανηγυρισμό. Πάρτε λίγο χρόνο μέσα στις μέρες των γιορτών για να μπορέσετε να δείτε με καθαρή σκέψη όσα έχετε καταφέρει.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Είστε έτοιμοι να αρπαχτείτε

με όποιον σας πει κάτι που δεν σας αρέσει, αλλά ίσως κινδυνεύουν να πληρώσουν τη νύφη άνθρωποι που δεν φταίνε για την ένταση που κουβαλάτε τις τελευταίες εβδομάδες. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο ήρεμοι μπορείτε, μην αντιδράτε εν θερμώ και αναβάλλετε συναντήσεις που ξέρετε πως πιθανόν να οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Κάποιες αναβολές σας αγχώνουν γιατί νιώθετε πως σας πηγαίνουν πίσω, όμως μην προβληματίζεστε γιατί σύντομα όλα με ένα μαγικό τρόπο θα λυθούν και τα κομμάτια του παζλ που τόσο καιρό σας παιδεύει θα μπουν στη θέση τους. Φροντίστε να βρεθείτε κοντά στους αγαπημένους σας που τόσο χρειάζονται την ουσιαστική σας παρουσία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Δεν σας είναι καθόλου εύκολο να παραδέχεστε τα λάθη σας, ούτε καν στον εαυτό σας πόσο μάλλον σε άλλους ανθρώπους. Όμως, είναι και αυτό ένα μάθημα ζωής που θα σας κάνει καλύτερους και πιο σοφούς, οπότε αν νιώθετε πως κάτι έχετε κάνει λάθος το να το πείτε δεν θα σας στήσει στον τοίχο, αντίθετα θα εκτιμηθεί.
ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Ένα λάθος που κάνουν οι άλλοι με έναν ήρεμο λέοντα είναι πως μπορεί να τον θεωρήσουν δεδομένο και να πάψουν να του δείχνουν το ενδιαφέρον που του πρέπει. Τότε, όμως, ένας λέοντας παύει να είναι ήρεμος και αρχίζει να βρυγχάται –μήπως σας θυμίζει κάτι αυτό;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Κάποιοι από εσάς, μπορεί να βρεθήκατε ένα βήμα πριν την… έκρηξη, να όμως που κυριάρχησε η λογική, κάνατε υπομονή και τελικά αυτό σας βγήκε σε καλό και σας βοήθησε να ελέγξετε καλύτερα μια κατάσταση που θα μπορούσε να σας βγάλει εκτός ορίων. Τώρα η καταστάσεις είναι υπέρ σας και θα διεκδικήσετε αυτό που θέλετε με άλλον αέρα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Οι μέρες των γιορτών θα φέρουν συναντήσεις με φίλους, διασκέδαση, εξόδους, νέες συναναστροφές και γνωριμίες. Για κάποιους από εσάς μέσα από όλη αυτή την κοινωνικότητα (που τόσο σας ταιριάζει) θα προκύψει και ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον που θα βάλει αλατοπίπερο στην καθημερινότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Τα ταξίδια και οι αποδράσεις, κοντινές ή πιο μακρινές, θα είναι μέσα στο μενού των ημερών. Φανείτε προσεκτικοί με τα οικονομικά σας και μην παρασυρθείτε σε έξοδα που δεν αντέχει η τσέπη σας, καθώς έχετε μια έντονη καταναλωτική τάση τον τελευταίο καιρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Είχατε μάθει στο παρελθόν να είστε πιο χαλαροί και πιο βέβαιοι για την εξέλιξη των πραγμάτων, έτσι η αποσταθεροποίηση που ζείτε τον τελευταίο καιρό, εδώ και πολλούς μήνες, σας έχει μάθει να είστε στρατιώτες και ετοιμοπόλεμοι. Τελικά, δεν σας έχει βγει σε κακό, γιατί μια νέα ευκαιρία έρχεται και είστε εκεί για να την αρπάξετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Όταν σας πιάσει ο εγωισμός σας δεν κάνετε με τίποτα πίσω, αλλά αυτή τη φορά αυτό το πείσμα σας θα σας βγει σε καλό. Κάτι που καιρό θέλατε να πετύχετε μπορεί να γίνει πραγματικότητα πιο πολύ από τύχη, παρά από κόπο και σκληρή δουλειά αυτή τη φορά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Παίρνοντας απόσταση από κάποια πράγματα συνειδητοποιείτε ποιοι νοιάζονται πραγματικά για εσάς και ποιοι όχι. Οι πραγματικοί φίλοι φαίνονται στα δύσκολα, αλλά και στα καλά και όχι μόνο στενοχωριούνται με τη λύπη σου, αλλά χαίρονται και με τη χαρά σου. Τα πράγματα τώρα είναι καλά για σας και συνειδητοποιείτε πως κάποιοι το ζηλεύουν αυτό.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Σαν γνήσια ψαράκια όταν πέφτετε στα βαθιά ξέρετε να κολυμπάτε και μάλιστα καλά. Αυτό είναι κάτι που θα το αποδείξετε για άλλη μια φορά κερδίζοντας την προσοχή αλλά και την εκτίμηση των άλλων. Μετά τις γιορτές μια πολύ καλή ευκαιρία εμφανίζεται για εσάς και δεν έχετε παρά να τη σκεφτείτε σοβαρά.

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Πέμπτη 13 Απριλίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα