Γιώργος Λιάγκας: Εκτός εαυτού στον αέρα του «Πρω1νού» – «Με ενοχλεί να υπάρχουν τέρατα που βιάζουν παιδιά, εσάς σας ενοχλεί αυτό;»

Ο δικηγόρος του 63χρονου για την υπόθεση της ανήλικης από τον Κολωνό μίλησε το πρωί της Παρασκευής (23/6) στο «Πρω1νό» του ΑΝΤ1, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, τα «αίματα» άναψαν μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και του Βασίλη Νουλέζα. «Μην με βγάζετε από τα ρούχα μου. Ο άνθρωπος αυτός κατηγορείται για ένα βαρύτατο αδίκημα, ότι βίαζε ένα κοριτσάκι 11 χρονών. Το έχει κάνει ή όχι; Δεν το γνωρίζω το κοριτσάκι, νοιάζομαι για να καθαρίσει μία κοινωνία από αποβράσματα» είπε ωρυόμενος ο Γιώργος Λιάγκας.

Από

την πλευρά του, ο δικηγόρος ανέφερε: «Κατ’ αρχάς ζητήστε συγγνώμη για τα λεξοτανίλ και για τον βιασμό. Εσείς που φωνάζετε τώρα. Τώρα πώς ξέρετε και προκρίνετε ότι είναι ένοχος για την υπόθεση στον Κολωνό; (…) Σας ενοχλεί η αλήθεια».

«Εμένα με ενοχλεί; Εμένα με ενοχλεί να υπάρχουν τέρατα που βιάζουν παιδιά. Εσάς σας ενοχλεί αυτό;», πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας σε έντονο ύφος. Εκείνη τη στιγμή, ο δικηγόρος του είπε ότι θα αποχωρήσει από την εκπομπή, με τη δικαιολογία ότι δεν μιλούν έτσι σε έναν φιλοξενούμενο. «Στο καλό, και ευχαριστώ πολύ», αποκρίθηκε ο Γιώργος Λιάγκας, μη μπορώντας να κρύψει τον εκνευρισμό του.

Ο δικηγόρος τελικά δεν αποχώρησε από την εκπομπή και εξήγησε τα επιχειρήματα για τον πελάτη του που επιμένει πως είναι αθώος.

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Πανόπουλος: Αποχωρεί από το πάνελ της Γερμανού και «μετακομίζει» στον ΣΚΑΪ; Η απάντησή του

Τάκης Ζαχαράτος: «Υπήρξα σε τοξικό περιβάλλον και δέχθηκα bullying»

Κώστας Τσουρός για Fipster: «Όλοι κάπως ξεκινάμε… εκτός κι αν προσβάλλεται για άλλο λόγο»

Keywords
Τυχαία Θέματα