Τάκης Ζαχαράτος: «Υπήρξα σε τοξικό περιβάλλον και δέχθηκα bullying»

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε ο Τάκης Ζαχαράτος. Ο γνωστός καλλιτέχνης δε δίστασε να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως έχει υπάρξει σε τοξικό περιβάλλον και πως έχει δεχθεί bullying στην πορεία της καριέρας του.

Παράλληλα, ο Τάκης Ζαχαράτος ρωτήθηκε και για τις φήμες που τον θέλουν να επιστρέφει στην κριτική επιτροπή του νέου κύκλου του «Your Face Sounds Familiar».

Όσα είπε ο Τάκης Ζαχαράτος στις τηλεοπτικές
κάμερες

«Δεν μου έχει γίνει καμία πρόταση για το YFSF, από εσάς το ακούω. Δηλαδή δεν το ξέρω. Πάντα με ενδιαφέρει ποιος το παρουσιάζει και ποιοι θα είναι στην κριτική επιτροπή. Θέλω να είμαι με ανθρώπους που μπορώ να συνεννοηθώ και να μην έχω γκρίνιες και θέματα», ξεκαθάρισε αρχικά ο Τάκης Ζαχαράτος στις δηλώσεις του που προβλήθηκαν το πρωί της Παρασκευής 23/6 στον αέρα του «Breakfast@Star».

Στη συνέχεια αποκάλυψε: «Μου έχει τύχει να βρεθώ σε τοξικό περιβάλλον και το έχω διαχειριστεί με πρόβλημα στο στομάχι μου. Είπα “ποτέ ξανά”. Και τοξικό περιβάλλον και “bullying” και ήταν για γερά νεύρα».

Τέλος, ο Τάκης Ζαχαράτος τόνισε: «Δεν λέω ποτέ όχι, γιατί ποτέ δεν ξέρεις, αλλά κάποιο ριάλιτι δεν είναι κάτι που μου ταιριάζει».

Διαβάστε ακόμα:

Γνωστή δημοσιογράφος παραδέχεται: «Δέχθηκα αρκετές φορές κακοποιητική συμπεριφορά από συνάδελφο»

Μάνος Πετούσης: «Όλο αυτό το πράγμα είναι ένα άδειασμα» -Η αποκάλυψη για τον 3ο κύκλο της σειράς «Σασμός»

Ευγενία Δημητροπούλου: «Παγώνω, μουδιάζω και νιώθω πόνο»

Keywords
Τυχαία Θέματα