Δημήτρης Πανόπουλος: Αποχωρεί από το πάνελ της Γερμανού και «μετακομίζει» στον ΣΚΑΪ; Η απάντησή του

O Δημήτρης Πανόπουλος τα τελευταία χρόνια συμμετέχει στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha, «Καλύτερα δε γίνεται», που σημειώνει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες που θέλουν τον δημοσιογράφο να αποχωρεί από την ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha και να μετακομίζει στον ΣΚΑΪ.

Ο Δημήτρης Πανόπουλος παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής

«Breakfast@Star» και απάντησε στα όσα γράφτηκαν για το τηλεοπτικό του μέλλον.

Οι on camera δηλώσεις του Δημήτρη Πανόπουλου

«Δεν ισχύει ούτε στο ελάχιστο αυτό που γράφτηκε για τον ΣΚΑΪ. Καθόλου δεν ισχύει και απορώ γιατί βγήκε ένα τέτοιο θέμα γιατί από μένα αποκλείεται να έχει προκύψει τέτοια πληροφορία. Νομίζω ότι από τους ανθρώπους με τους οποίους είχα συνεργαστεί στον ΣΚΑΪ δεν υπάρχει επίσης περίπτωση να έχει βγει τέτοια πληροφορία οπότε μου κάνει εντύπωση πως γράφτηκε γιατί είχε και λεπτομέρειες», είπε αρχικά ο Δημήτρης Πανόπουλος.

«Άρα θα είσαι στη Ναταλία, έχετε υπογράψει;» ρώτησε στη συνέχεια ο ρεπόρτερ του Star, για να πάρει την  απάντηση πως «άλλο το ένα και άλλο το άλλο! Όχι, συζητάμε με το κανάλι. Το έχει πει από την αρχή πως πριν συζητήσω οτιδήποτε άλλο θα έπρεπε να συζητήσω με το κανάλι και μπορώ να πω ότι οι συζητήσεις είναι σε πολύ καλό επίπεδο.

Η παρέα στην εκπομπή είναι ο πρώτος και ο τελευταίος λόγος για τον οποίο θα σκεφτώ τι θα κάνω την επόμενη χρονιά. Δηλαδή δεν με νοιάζει τίποτα άλλο αυτή τη στιγμή πέρα από το να παραμείνω με ανθρώπους που εκτιμώ, σέβομαι και αγαπώ».

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Τσουρός για Fipster: «Όλοι κάπως ξεκινάμε… εκτός κι αν προσβάλλεται για άλλο λόγο»

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Στη Μύκονο με τον έξι μηνών γιο τους -Βίντεο

Σάσα Σταμάτη για Μαρία Κορινθίου: «Δεν είναι καμία τρελή που έφυγε 20 μέρες πριν τελειώσει η εκπομπή»

Keywords
Τυχαία Θέματα