Εύα Καϊλή: Όλη η αλήθεια για τις σχέσεις της σήμερα με τον Φραντσέσκο Τζόρτζι

H Εύα Καϊλή πριν από λίγο καιρό αφέθηκε ελεύθερη χωρίς βραχιολάκι, μετά από απόφαση του Βέλγου δικαστή κατά της διαφθοράς που έχει αναλάβει την υπόθεσή της.

Το πρωί της Τετάρτης (21/6), ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μίλησε στην εκπομπή  «Mega Καλημέρα»  και -μεταξύ άλλων-  ποιες είναι οι σχέσεις της πελάτισσάς του σήμερα με τον πατέρα της κόρης της, Φραντζέσκο Τζόρτζι.

Όσα
είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος στην εκπομπή του Mega

«Η αλήθεια είναι πως οι σχέσεις αυτή τη στιγμή δεν θα έλεγα πως είναι οι καλύτερες. Με την έννοια πως είναι ευρέα πεποίθηση σε όλους εμάς, ότι ο σύντροφός της – γιατί δεν υπάρχει γάμος, υπάρχει σύμφωνο συμβίωσης – επέδειξε τρομερή επιπολαιότα και δεν είχε ενημερώσει καθόλου τη σύντροφό του για την ύπαρξη των χρημάτων που ήταν η αφορμή για να χάσει την ελευθερία της για τέσσερις μήνες. Θα τους συνδέει για πάντα η παρουσία του παιδιού της.

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε υπάρχει ουσιαστική διάσταση. Να ξέρετε λοιπόν ότι το παιδί τους μόνο τους ενώνει. Θα δώσει τη μάχη της για να μπορέσει να αποτινάξει αυτή τη φοβερή κατηγορία και να επανέλθει με ψηλά το κεφάλι, δικαιωμένη, πάλι στην πολιτική στη χώρα μας», τόνισε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Σπύρος Δημητρίου: Στη Μύκονο με εντυπωσιακή συνοδό μετά τον χωρισμό από τη Ζουγανέλη -Βίντεο

Κατερίνα Παπουτσάκη: Ο 10 ετών γιος της, Μάξιμος, έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση σε σειρά -Δείτε τον!

Μαρία Ηλιάκη: Η επιστροφή στην Ελλάδα με την οικογένειά της και η δύσκολη εγκυμοσύνη -«Νοσηλεύτηκα τέσσερις φορές»

Keywords
Τυχαία Θέματα