Γιάννης Τσολάκης: Απαντά για τον καφέ που έκλεψε από την παραγωγή και την ποινή που του επιβλήθηκε

Ο Γιάννης Τσολάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα γκουντ» και μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor.

Ο πρώην παίκτης της μπλε ομάδας αναφέρθηκε και στο περιστατικό με τον καφέ που έκλεψε από την παραγωγή, γεγονός που στάθηκε αφορμή ώστε να τιμωρηθεί και να στερηθεί τρία έπαθλα. Ο ίδιος εξομολογήθηκε πως ασυναίσθητα πήρε τον καφέ πάνω από το τραπέζι, με τους ανθρώπους της παραγωγής να αντιδρούν έντονα.

«Είναι κάποια πράγματα που

κάνεις ασυναίσθητα, δηλαδή τελειώνουμε το αγώνισμα και όπως περπατάμε όμορφα κι ωραία με τους ανθρώπους της παραγωγής δίπλα, ακριβώς πιο δίπλα είχε ένα τσαντάκι με έναν καφέ. Δεν είχε ιδιοκτήτη ο καφές, ήταν μόνος του, μισός καφές. Ασυναίσθητα, βλέπω τον καφέ και τον πήρα, χωρίς να καταλάβω τι έχει γίνει, μόνο του πήγε το χέρι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Τσολάκης.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Με το που πίνω την γουλιά, τι την ήθελα… ακούω: “Το κάνεις μπροστά μας”. Και τρέχουν από πίσω μου, μου παίρνουν τον καφέ και ακούω τον διευθυντή παραγωγής: “Γιάννη, αυτό που έκανες δεν θα περάσει έτσι, θα τα πούμε το βράδυ”. Είχαμε συμβούλιο. Πηγαίνουμε στην καλύβα, εγώ είχα φοβηθεί, το συζητάω με τον Μαρτίκα και μου λέει: “Σίγα μια γουλιά καφέ ήπιες, δεν θα γίνει τίποτα”. Πηγαίνουμε στο συμβούλιο και ξεκινάει ο Λιανός με μένα. Ένιωθα πως είμαι στο Εφετείο Αθηνών και δικάζομαι για ένα πολύ βαρύ έγκλημα και έχω φάει ισόβια».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Στέλιος Κρητικός: Η τρυφερή εξομολόγηση για το τέταρτο παιδί του – «Ζούμε άλλο ένα παραμύθι»

 Ηρώ Σαΐα: Η αποκάλυψη για τη γνωριμία της με τον Σταύρο Ξαρχάκο – «Δεν ήταν μια ευτυχής συνάντηση»

 Θεοδώρα Σιάρκου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Παγώσαμε όλοι, ήταν σοκαριστικό»

Keywords
Τυχαία Θέματα