Φαίη για Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Το ότι παίρνει έναν άνθρωπο και τον απειλεί, δείχνει το ποιόν του»

Τα τελευταία 24ωρα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας λόγω της πρόσφατης «έκρηξής» του για τη δημοσιοποίηση του ονόματος του γιου του πριν τη βάφτισή του.  Το πρωί της Παρασκευής 6/10, μάλιστα, η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε στον αέρα του «Happy Day» πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είχε απειλήσει τον πρώτο δημοσιογράφο που έβγαλε στη δημοσιότητα το όνομά του γιου του, με τους δυο τους να φτάνουν μέχρι το αστυνομικό τμήμα. Στη συνέχεια, ο Χρήστος Κούτρας

βγήκε στον αέρα της πρωινής εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή και περιέγραψε τι είχε συμβεί τον περασμένο Ιούλιο.

«Στο τέλος της προηγούμενης σεζόν εγώ ανέφερα στον αέρα της εκπομπής το πιθανότερο όνομα που θα δώσει το ζευγάρι στο παιδί του και, μάλιστα, είχα χαρεί για ένα υπερπροβεβλημένο ζευγάρι. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής δέχτηκα ένα γραπτό μήνυμα από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και του είπα ότι είμαι στον αέρα.

Θορυβήθηκα με το μήνυμα αυτό γιατί μου έγραφε “θα σε ισοπεδώσω”. Βεβαίως και το έχω το μήνυμα. Στη συνέχεια υπήρχε μια τηλεφωνική κλήση, που με απειλούσε για τρία λεπτά, λέγοντας πράγματα που δεν μου άρεσαν και κατέφυγα στο αστυνομικό τμήμα, έγινε καταγραφή του γεγονότος. Εκείνος κλήθηκε εκεί και παραδέχτηκε ότι με απείλησε. Αυτό συνέβη τον Ιούλιο.

Μέχρι τότε είχαμε καλές σχέσεις μαζί, είχαμε συμπάθεια. Δεν επικοινώνησε μετά μαζί μου. Το ίδιο βράδυ μίλησα με άνθρωπο από την εταιρεία που συνεργάζεται ο Δημήτρης, αλλά ο ίδιος δεν με πήρε. Έχω το χαρτί που παραδέχεται ότι με απείλησε. Δεν ήθελα να το συνεχίσω εγώ. Χάρηκα ότι θα έβγαζα μια είδηση που τον αφορά και εκείνος αντέδρασε έτσι», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Όσα είπε η Φαίη για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου μέσα από την εκπομπή της

Τα όσα είπε ο Χρήστος Κούτρας προβλήθηκαν αργότερα στην εκπομπή «Fay’s Time» στον ΣΚΑΪ, με τη Φαίη να τονίζει πως σοκαρίστηκε με όλα αυτά και πως μια τέτοια απειλητική συμπεριφορά δείχνει το ποιόν ενός ανθρώπου.

«Βγήκε σήμερα ο Χρήστος Κούτρας και είπε κάτι στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή που εμένα με έκανε να πέσω από τα σύννεφα. Στέλνεις μηνύματα και απειλείς έναν δημοσιογράφο και του λες, “θα σε ισοπεδώσω;” Και καταλήξανε στο τμήμα γιατί φοβήθηκε ο Κούτρας και έκανε καταγγελία;

Δε μπορείς να έχεις παράπονα και να μιλάς για ηθική και να λες ότι δε σε σέβονται, όταν θες να έχεις την απαίτηση οι γύρω σου να είναι σωστοί, δε μπορείς να μιλάς με αυτόν τον τρόπο, απειλώντας εμμέσως ή ευθέως.

Για μένα αυτό, δείχνει το ποιόν ενός ανθρώπου… Για να είμαι σωστή, μίλησα μαζί του 40 λεπτά και λέω, το παιδί βλέπει τα πράγματα διαφορετικά και έχει κάποιες ευαισθησίες και μετά ακούω ότι αυτό το παιδί απαντάει, “θα σε ισοπεδώσω”… Ποιος είναι αυτός που γράφει, “θα σε ισοπεδώσω”;», αναρωτήθηκε η Φαίη.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Εγώ δε μπορώ να καταλάβω έναν άνθρωπο που απειλεί. Με τι μαγκιά; Κι άλλοι έχουμε παιδιά. Καταλαβαίνετε τι εννοώ. Μπορώ να σεβαστώ ότι ένας πατέρας θέλει να προστατέψει το παιδί του αλλά υπάρχει και μια κοινή λογική πέραν του προσωπικού.
Για να καταλάβω, ο τρόπος για να προστατέψεις την οικογένειά σου και το παιδί σου είναι να γίνεσαι απειλητικός;

Για τη Μενεγάκη, επειδή την ανέφερε, κι αν έχουν βγάλει πράγματα. Τι έπρεπε να κάνει;… Για μένα είναι πολύ σοβαρό να παίρνει ένας άνθρωπος κάποιον άλλον και να τον απειλεί. Αυτό είναι το πιο σοβαρό. Δείχνει το ποιόν ενός ανθρώπου… Γιατί δε ζητάει από όλες τις εκπομπές να μην τον παίζει ποτέ κανένας;».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα ανέφερε: 

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Σουξές: «Εργάστηκα ως κλόουν σε παιδικά πάρτι για βιοποριστικούς λόγους»

Ηλίας Βρεττός: «Σε χάσαμε από την μια στιγμή στην άλλη, η καρδιά μου έχει σκιστεί στη μέση»

Ευαγγελία Μουμούρη: “Όταν είδα πρώτη φορά τον εαυτό μου στην τηλεόραση ανέβασα πυρετό, ήμουν χάλια

Keywords
Τυχαία Θέματα