Κωνσταντίνος Αργυρός: Στο αεροδρόμιο με την Αλεξάνδρα Νίκα – Βίντεο

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τους τελευταίους μήνες βιώνει μια πολύ καλή περίοδο στην προσωπική ζωή του, καθώς είναι full in love! Ο γνωστός τραγουδιστής έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Αλεξάνδρας Νίκα, κόρη γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας, ωστόσο κανένας από τους δύο δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια για τη σχέση του.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μπορεί να μετρά πολλά χρόνια καριέρας, όμως έχει καταφέρει να διαχωρίσει την προσωπική από την επαγγελματική ζωή του, θέτοντας έτσι τα όριά του. Τι κι αν κατά

καιρούς του «χρεώνουν» διάφορες σχέσεις, ο ίδιος αποφεύγει να μιλάει δημόσια, ακόμα κι αν κάποιες από αυτές ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: Η πρώτη κοινή εμφάνιση

Αυτή τη φορά, η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» «τσάκωσε» τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Αλεξάνδρα Νίκα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Οι δυο τους επέστρεφαν από την Κύπρο και ο φακός τους εντόπισε στο πριβέ πάρκινγκ του αεροδρομίου.

Το ζευγάρι κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να προστατέψει τη σχέση του από τη δημοσιότητα και να μην κυκλοφορήσουν κοινές φωτογραφίες του. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν κάνει κοινές αναρτήσεις από τις εξορμήσεις του παρά το γεγονός ότι περνούν χρόνο μαζί.

Όπως θα δείτε, το ζευγάρι κρατούσε τις βαλίτσες του και περίμενε να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο.

Διαβάστε ακόμα:

 Λευτέρης Μητσόπουλος: Η σύντροφός του «εισέβαλε» στο πλατό του «Happy Day»

 Αθηνά Οικονομάκου: Το δείπνο με την Penelope Cruz και την Chiara Ferragni στο Λούβρο -Η νέα ταινία με τον Νίκο Μουτσινά

 Κωνσταντία Χριστοφορίδου: «Με απέλυσαν από δουλειά επειδή έμεινα έγκυος»

Keywords
Τυχαία Θέματα