Paloma Faith: Πώς να χωρίσεις έναν άνδρα με… αξιοπρέπεια – Το ξεκαρδιστικό βίντεο με τις συμβουλές της

13:47 6/10/2023 - Πηγή: InStyle

Η Paloma Faith θέλησε να μοιραστεί την εμπειρία της στον χωρισμό με τους διαδικτυακούς φίλους.

Η σταρ ανέβασε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram όπου δείχνει στους ακολούθους της έναν ήρεμο -ή όχι και τόσο- και αξιοπρεπή -όσο είναι δυνατόν- τρόπο για να χωρίσει κάποιος τον αγαπημένο του.

Η ίδια ως άλλο… τέρας ψυχραιμίας μοιράζεται τις συμβουλές της στο ξεκαρδιστικό βίντεο, αφού και η ίδια πέρασε από ένα διαζύγιο, αφού χώρισε

πέρυσι από τον σύζυγό της, Leyman Lahcine.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paloma Faith (@palomafaith)

Η 42χρονη τραγουδίστρια, που παντρεύτηκε τον Γάλλο καλλιτέχνη, 36 ετών, το 2017, επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους τον Αύγουστο, αφού άρχισαν να φουντώνουν οι φήμες για χωρισμό τους τον περασμένο Νοέμβριο. Έκτοτε είναι σε νέα σχέση με τον Andrew Soar.

Πριν από την κυκλοφορία του νέου της single “How You Leave A Man”, το πρώτο ύστερα από τρία χρόνια, η Paloma Faith μοιράστηκε ένα ξεκαρδιστικό κλιπ στο Instagram.

Στη λεζάντα της ανάρτησης αναφέρεται: “Οι συμβουλές της Paloma Faith για το Πώς να αφήσεις έναν άντρα με τον πιο αξιοπρεπή και ήρεμο τρόπο.” Ε, για αξιοπρέπεια δεν ξέρουμε, αλλά από ηρεμία… άλλο τίποτα.

Η Paloma και ο Andrew εθεάθησαν σε ραντεβού τον Φεβρουάριο, αφού η τραγουδίστρια είχε δώσει μια γεύση από το ειδύλλιό της στο Instagram. Η Paloma επιβεβαίωσε τελικά ότι χώρισε από τον επί εννέα χρόνια σύντροφό της Leyman στις αρχές Αυγούστου.

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε στιγμιότυπα από τις πρόσφατες διακοπές της ως “single μαμά”, καθώς έσπασε τη σιωπή της σχετικά με τον χωρισμό από τότε που άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες γι’ αυτόν τον περασμένο Νοέμβριο. Η Paloma έχει δύο κόρες, πέντε και δύο ετών, με τον Leyman με τις οποίες περνούσε ποιοτικό χρόνο στο ταξίδι στη Μαγιόρκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα