Εύη Σαλταφερίδου: Η αμηχανία της, όταν ενημερώθηκε για το unfollow του φίλου της, Ηλία Γκότση

Η Εύη Σαλταφερίδου είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το «Survivor All Star» στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο. Μετά από τέσσερις μήνες στον Άγιο Δομίνικο, έφτασε η στιγμή να επιστρέψει στην Ελλάδα και στους δικούς της ανθρώπους.

Η γυμνάστρια παραχώρησε την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξή της στο «Πρωινό μας» και την Κατερίνα Νινιού κατά τη διάρκεια της οποίας ενημερώθηκε για το unfollow που της έκανε ο φίλος της Ηλίας Γκότσης μετά την αποβολή του από το παιχνίδι.

Όταν

το άκουσε, δεν μπόρεσε να κρύψει την αμηχανία και τη στενοχώρια της, έχοντας, παράλληλα, ένα βλέμμα απορίας.

«Εμένα έκανε unfollow ο Ηλίας; Δεν το γνωρίζω. Δεν μπορώ να φανταστώ γιατί έκανε εμένα συγκεκριμένα unfollow. Έκανε κι άλλους παίκτες από το παιχνίδι ή μόνο εμένα; Μάλιστα. Δεν μπορώ να φανταστώ τι έχει γίνει και έκανε unfollow εμένα.

Καταλαβαίνω ότι ίσως ήθελε να πάρει και κάποιος άλλος το μέρος του, γιατί συμμετείχαν κι άλλοι άνθρωποι σε αυτά που ακούστηκαν ότι έφταιγε ο Ηλίας», είπε αρχικά η Εύη Σαλταφερίδου.

Και συνέχισε, υποστηρίζοντας πως δεν έχει καμία σχέση με τη λίστα με τα ψώνια, καθώς την είδε πρώτη φορά εκείνο το βράδυ. Επίσης, τόνισε πως υποστήριξε τον Ηλία Γκότση με τα λεγόμενά της αλλά δεν μπορούσε να κάνει κάτι περισσότερο:

«Εγώ εκείνη την ημέρα σήκωσα το χέρι μου γιατί ήθελα να πω ότι δεν υπάρχει περίπτωση ο Γκότσης να είχε επαφή με τηλέφωνο. Επίσης, εκείνη τη λίστα την είδα πρώτη φορά και είπα ότι αποκλείεται να έχει γράψει ο Ηλίας  το χαρτάκι γιατί δεν ξέρει αγγλικά. Κόβω το χέρι μου, το κεφάλι μου γι’ αυτό!

Είπα ότι ξέρω ότι δεν το είχε γράψει εκείνος κι ότι δεν είχε κινητό. Τι παραπάνω να πω για να πάρω το μέρος του φίλου μου; Αυτά γνώριζα, αυτά είπα.

Σε ένα reality επιβίωσης αν βρεις φαγητό στα σκουπίδια, θα μπεις στη διαδικασία να το φας, καλώς ή κακώς. Όλοι το έχουμε κάνει, υπάρχει πείνα. Ο Ηλίας ό,τι έβρισκε το μοιραζοταν με την ομάδα. Πολλά από τα άτομα που έχουν καταδικάσει τον Ηλία Γκότση, δεν πήραν μίλησαν ενώ έτρωγαν περισσότερο».

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Κιμούλης – Ζέτα Δούκα: Στην ίδια εκπομπή, την ίδια μέρα αλλά δεν συναντήθηκαν ποτέ!

 Συγκλονίζει η Ιουλία Κουκουβέ για την κακοποίηση: «Με αντιμετώπιζε ως πλαστική κούκλα και με έβαζε να κάνω πράγματα με το ζόρι»

 Θάνος Πετρέλης: «Δεν βοηθάω στις δουλειές του σπιτιού, δεν θα πλύνω πιάτα, είμαι καλομαθημένος»

Keywords
Τυχαία Θέματα