Συγκλονίζει η Ιουλία Κουκουβέ για την κακοποίηση: «Με αντιμετώπιζε ως πλαστική κούκλα και με έβαζε να κάνω πράγματα με το ζόρι»

Σε μια συγκλονιστική κατάθεση ψυχής προέβη η Ιουλία Κουκουβέ, η πρώτη Ελληνίδα τράπερ, μιλώντας στο «Πρωινό μας» για την Κατερίνα Νινού για την κακοποιητική σχέση που έζησε. Η νεαρή καλλιτέχνιδα περιέγραψε τις τραγικές στιγμές που βίωσε στα χέρια του πρώην συντρόφου της ενώ εξομολογήθηκε, πως όταν ζήτησε βοήθεια από τους γονείς της, δε βρήκε την υποστήριξη που ήθελε.

«Με τον πρώην σύντροφό μου ήμασταν τρία χρόνια μαζί. Στην αρχή ήμασταν όμορφα μαζί αλλά δεν περίμενα πως ένα δακτυλίδι αρραβώνων θα άλλαζε όλη μου τη ζωή. Στην αρχή με απειλούσε, κρατούσε ένα μαχαίρι δίπλα

στο κρεβάτι. Έλεγε ότι αν αλλάξει η συμπεριφορά μου απέναντί του να ξέρω ότι θα το έχει δίπλα του», είπε αρχικά η Ιουλία Κουκουβέ.

Η τράπερ σόκαρε με την περιγραφή της, αναφέροντας πως δέχτηκε σεξουαλική, σωματική και λεκτική κακοποίηση μέσα στο ίδιο το σπίτι της: «Με αντιμετώπιζε ως πλαστική κούκλα και με έβαζε να κάνω πράγματα με το ζόρι. Δέχτηκα σωματική, σεξουαλική και λεκτική κακοποίηση.

Ήθελε να ικανοποιήσει τα δικά του θέλω, οπότε επέμενε ενώ εγώ δεν ήθελα και στην ουσία με έβαζε με το ζόρι. Σήκωνε χέρι πάνω μου. Με χτυπούσε και μετά ήθελε να βγάλει τα θέλω του επάνω μου. Κράτησε 4 μήνες. Εκεί έσκασε το μέσα μου…».

Στο τέλος της συνέντευξης, η Ιουλία Κουκουβέ αποκάλυψε πως οι γονείς της δεν την υποστήριξαν σε αυτόν τον Γολγοθά που ανέβαινε, ενώ ζήτησε τη βοήθειά τους.

«Τότε έπιασα και μίλησε σε κάποια άτομα αλλά ίσως ήταν τα λάθος άτομα γιατί δεν με στήριξαν. Μίλησα στους γονείς μου αλλά δεν είχα υποστήριξη. Όταν έφυγα από τη σχέση φοβόμουν πολύ και ακόμη φοβάμαι γιατί δεν μπορώ να εμπιστευτώ κανέναν. Έκλαψα πολλές φορές, μου είναι δύσκολο, είναι ένα άσχημο βίωμα αλλά μου έδωσε τη δύναμη να πορευτώ. Έκανα ψυχοθεραπεία».

Διαβάστε ακόμα:

 Θάνος Πετρέλης: «Δεν βοηθάω στις δουλειές του σπιτιού, δεν θα πλύνω πιάτα, είμαι καλομαθημένος»

 Ζέτα Μακρυπούλια: Απαντά πρώτη φορά για το τηλεοπτικό μέλλον της

 Zoe Pre: «Είμαι bisexual, θέλω ο Αλέξης Τσίπρας να με παντρέψει με την κοπέλα μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα