Γιώργος Κιμούλης – Ζέτα Δούκα: Στην ίδια εκπομπή, την ίδια μέρα αλλά δεν συναντήθηκαν ποτέ!

Στα δικαστήρια της σχολής Ευελπίδων βρέθηκαν χθες, Πέμπτη 27 Απριλίου, ο Γιώργος Κιμούλης και η Ζέτα Δούκα, καθώς ξεκίνησε η δίκη του ηθοποιού για τις αγωγές που έκανε κατά της ίδιας, της Δώρα Χρυσικού, του Νίκου Ψαρρά και του ΣΕΗ, με τον Γιώργο Κιμούλη να διεκδικεί αποζημίωση ύψους 1.200.000 ευρώ.

Το πρωί της Παρασκευής 28/4, η εκπομπή «Mega Καλημέρα» έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη, αναφέροντας πως στις 25 Ιουνίου του 2020 και οι δύο βρέθηκαν καλεσμένοι στην

εκπομπή της ΕΡΤ «Φλερτ». Η Ζέτα Δούκα και ο Γιώργος Κιμούλης δεν προσκλήθηκαν να εμφανιστούν μαζί, αλλά ήταν ξεχωριστοί καλεσμένοι.

Όταν η Ζέτα Δούκα ενημερώθηκε για την εμφάνιση του Γιώργου Κιμούλη την ίδια ημέρα στην εκπομπή, πήρε τηλέφωνο την υπεύθυνη καλεσμένων και ζήτησε να μην συναντηθεί στιγμή μαζί του, όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Γιώργος Μπέζας. Ο Γιώργος Κιμούλης είχε προγραμματιστεί να βγει στον αέρα στις 16:00, ενώ η Ζέτα Δούκα στις 16:50.

Η Ζέτα Δούκα, λοιπόν, έφτασε στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ δέκα λεπτά αφότου ο Γιώργος Κιμούλης είχε κατέβει στο στούντιο, μπήκε από διαφορετική είσοδο και ετοιμάστηκε σε ένα ξεχωριστό καμαρίνι κι όχι σε αυτό που ετοιμαζόντουσαν συνήθως οι καλεσμένοι της εκπομπής.

Έτσι, η Ζέτα Δούκα και ο Γιώργος Κιμούλης δεν συναντήθηκαν ποτέ, παρά το γεγονός ότι βρισκόντουσαν στο ίδιο κτήριο. Μάλιστα, ο Γιώργος Κιμούλης δεν γνώριζε για το περιστατικό, μιας και δεν την είχε δει ποτέ εκεί.

Διαβάστε ακόμα:

 Συγκλονίζει η Ιουλία Κουκουβέ για την κακοποίηση: «Με αντιμετώπιζε ως πλαστική κούκλα και με έβαζε να κάνω πράγματα με το ζόρι»

 Θάνος Πετρέλης: «Δεν βοηθάω στις δουλειές του σπιτιού, δεν θα πλύνω πιάτα, είμαι καλομαθημένος»

 Ζέτα Μακρυπούλια: Απαντά πρώτη φορά για το τηλεοπτικό μέλλον της

Keywords
Τυχαία Θέματα