Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Ποζάρουν με την ομάδα τους λίγο πριν την πρεμιέρα του «Breakfast@Star»

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου ολοκλήρωσαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές και προετοιμάζονται με πυρετώδεις ρυθμούς για την πρεμιέρα του «Breakfast@Star». Οι δύο παρουσιαστές ανυπομονούν να συναντηθούν ξανά με τους τηλεθεατές και αυτό φαίνεται από τις αναρτήσεις τους στα social media.

Φέτος, η ομάδα της εκπομπής θα είναι ανανεωμένη, καθώς νέα πρόσωπα θα «εισβάλλουν» μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Πέρα, λοιπόν, από τον Σταύρο Βαρθαλίτη, τη Μαίρη Αργυριάδου,

τη Λιλή Πυράκη και την Άση Μπήλιου, μία νέα προσθήκη θα δούμε στο πάνελ του «Breakfast@star» και αυτή δεν είναι άλλη από τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Ντάφλο.

Εδώ και μερικές ώρες, μάλιστα, κυκλοφορεί στον αέρα του Star και η ακριβής ημερομηνία της πρεμιέρας, που δεν είναι άλλη από τις 11 Σεπτεμβρίου.

Το πρωί της Τρίτης 29/8 η ομάδα του «Breakfast@Star» συναντήθηκε προκειμένου να συζητήσουν και να οργανώσουν τα θέματα και τη ροή της εκπομπής, με την Ελένη Χατζίδου να δημοσιεύει μάλιστα στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram μια σχετική φωτογραφία.

Δείτε την παρακάτω: 

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Λιάγκας: Επέστρεψε στη δουλειά – Το βίντεο με την ομάδα του «Πρωινού»

Σάσα Σταμάτη: Η αποστομωτική απάντηση σε follower που τη ρώτησε πότε θα γίνει μαμά

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Γιόρτασε τα γενέθλιά της στην Ελλάδα! Φωτογραφίες από το πάρτι

Keywords
Τυχαία Θέματα