Μαριάντα Πιερίδη σε Βλάση Χολέβα: «Είστε πολύ ωραίο ζευγάρι» -Η αντίδρασή του

Το πρωί της Τρίτης 29/8 ο Βλάσης Χολέβας βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη. Ωστόσο, ο ίδιος δέχτηκε αρκετές ερωτήσεις από την Μαριάντα Πιερίδη για την προσωπική του ζωή αλλά και την ξανθιά γυναίκα που τον είχε «τσακώσει» πρόσφατα η κάμερα του Mykonos Live Tv.

Τότε, ο Βλάσης Χολέβας θέλησε να ξεκαθαρίσει πως αυτό το διάστημα δεν υπάρχει κάποια σχέση και είναι single.

Όσα
ειπώθηκαν στον αέρ του Open από Πιερίδη και Χολέβα

«Έχουμε τον Πέτρο Νάζο εκεί και δεν γλιτώνεις. Εσύ εκεί Μύκονο ε; Είναι το μαγαζί, αλλά εγώ βλέπω και προσωπική ζωή γιατί ο Πέτρος Νάζος μας τα μαρτύρησε. Βλέποντάς σας, είστε πάρα πολύ ωραίο ζευγάρι. Δεν ήσουν με μία πάρα πολύ ωραία παρουσία; Άσε τα αυτά εδώ στην παρέα, στους φίλους σου. Δεν μας βλέπει και δεν μας ακούει κανένας. Πες τα. Τι; Δεν κατάλαβα, πάει; Ήσουν με μία θεάρα», ανέφερε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη.

«Τα είπε όλα ο Πέτρος Νάζος, ένα βράδυ ήμασταν μαζί. Ποια παρουσία; Ορίστε; Παναγία μου. Λες αυτό το πράγμα που είχε… Δεν ξέρω τι είναι αυτό που λες; Ποιο πάει; Δεν υπήρχε ποτέ τίποτα. Ποια θεάρα; Ήμουν με διάφορες στο μαγαζί. Πηγαίνουν και έρχονται. Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι ήρθε μία θεάρα στο μαγαζί, την πήρες από το χεράκι και πήγατε χέρι χέρι βόλτα στα σοκάκια της Μυκόνου;» ρώτησε η τραγουδίστρια. «Γυρίσαμε στο μαγαζί. Ήταν με τον άντρα της εκεί πέρα και γυρίσαμε. Εκείνη μού ζήτησε να της κρατήσω το χέρι. Τι να κάνω εγώ; Σιγά», αποκρίθηκε Βλάσης Χολέβας, ξεκαθαρίζοντας πως είναι ελεύθερος.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε:

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Λιάγκας: Επέστρεψε στη δουλειά – Το βίντεο με την ομάδα του «Πρωινού»

Σάσα Σταμάτη: Η αποστομωτική απάντηση σε follower που τη ρώτησε πότε θα γίνει μαμά

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Γιόρτασε τα γενέθλιά της στην Ελλάδα! Φωτογραφίες από το πάρτι

Keywords
Τυχαία Θέματα