Ράνια Τζίμα: Η κόρη της έγινε 7 ετών -Η εντυπωσιακή τούρτα και το τρυφερό μήνυμα!

Τις τελευταίες ώρες η Ράνια Τζίμα ήρθε στο προσκήνιο της επικαιρότητας λόγω μιας άβολης στιγμής που είχε κατά την διάρκεια της παρουσίασης του χθεσινοβραδινού δελτίου ειδήσεων του Mega.

Συγκεκριμένα, τη στιγμή που η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια προλόγιζε το ρεπορτάζ με τις αυξημένες τιμές στα σούπερ μάρκετ, προέκυψε ένα τεχνικό πρόβλημα και το σχετικό βίντεο δεν προβλήθηκε σωστά, με αποτέλεσμα η κάμερα να εξακολουθεί να την καταγράφει την ώρα που εκείνη πήρε στα χέρια της το ηλεκτρονικό της τσιγάρο για να καπνίσει.

Η

Ράνια Τζίμα αντιλήφθηκε γρήγορα τι συμβαίνει και αμέσως κατέβασε το τσιγάρο κάτω από το τραπέζι του δελτίου, ενώ στη συνέχεια το βίντεο ξεκίνησε να προβάλλεται κανονικά.

Ωστόσο, εχθές ήταν και τα γενέθλια της κόρης της, Ελένης, καρπού του έρωτά της με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Με αφορμή τα γενέθλια της μικρής της πριγκίπισσας, η Ράνια Τζίμα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από την εντυπωσιακή τούρτα που ετοίμασαν για την κόρη της σε στυλ μονόκερου.

Το καμάρι μας έγινε 7! Χρόνια πολλά αγάπη μας, να χαμογελάς πάντα», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της η γλυκιά μανούλα.

Δείτε παρακάτω τη σχετική δημοσίευσή της: 

View this post on Instagram

A post shared by Rania Tzima (@rania.tzima)

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Λιάγκας: Επέστρεψε στη δουλειά – Το βίντεο με την ομάδα του «Πρωινού»

Σάσα Σταμάτη: Η αποστομωτική απάντηση σε follower που τη ρώτησε πότε θα γίνει μαμά

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Γιόρτασε τα γενέθλιά της στην Ελλάδα! Φωτογραφίες από το πάρτι

Keywords
Τυχαία Θέματα