Ελένη Χαμπέρη: Η μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική εμφάνισή της μετά το Survivor

Η Ελένη Χαμπέρη αποτελεί μία από τις παίκτριες που δέχτηκαν κρούση από την εταιρεία παραγωγής του Ατζούν Ιλίτζαλι, αποδέχτηκαν την πρόσκληση και έτσι ταξίδεψαν για δεύτερη φορά στον Άγιο Δομίνικο για το «Survivor All Star».

Η γυμνάστρια αποτελεί έναν άνθρωπο χαμηλών τόνων και έτσι καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ελάχιστες ήταν οι φορές που ξέσπασε, μιας και κατάφερνε να κρατάει την ψυχραιμία της ό,τι κι αν συνέβαινε. Η Ελένη Χαμπέρη σπάνια έπαιρνε μέρος στους διαπληκτισμούς

και τις εντάσεις, ούσα η ήρεμη δύναμη της ομάδας.

Η ίδια παρέμεινε στο «Survivor All Star» για τρεις μήνες, έζησε αυτή την ξεχωριστή και συνάμα δύσκολη εμπειρία με την ψυχή της και επέστρεψε στην Ελλάδα με αρκετές χιλιάδες ευρώ. Εδώ την περίμεναν η οικογένειά της, οι φίλοι της και φυσικά ο επί χρόνια σύντροφός της.

Η Ελένη Χαμπέρη τα τελευταία χρόνια είναι ζευγάρι με τον Αλέξανδρο Αναστασίου και δεν αποκλείεται στο μέλλον να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ELENI XAMPERI (@eleni_xamperi)

Με αφορμή την έλευση του Μάη, η Ελένη Χαμπέρη θέλησε να ευχηθεί στους διαδικτυακούς φίλους της «καλό μήνα», δημοσιεύοντας μερικά στιγμιότυπα με τον σύντροφό της. Όπως θα δείτε, οι εν λόγω φωτογραφίες αποκαλύπτουν και το νέο hair look της πρώην παίκτριας του Survivor, μιας και έκοψε τα μαλλιά της καρέ, επιλογή που της ταιριάζει πολύ.

Πως σας φαίνεται;

Διαβάστε ακόμα:

 Ησαΐας Ματιάμπα: Δέχτηκε ρατσιστική συμπεριφορά από αστυνομικό

 «Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση είναι πολύ καλά μαζί»

 Υψηλοί προσκεκλημένοι στη δεξίωση του Καρόλου στο Μπάκιγχαμ – Παρούσα στη στέψη η Σακελλαροπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα