Φαίη: «Για μένα το ιδανικό είναι να είσαι αγκαλιά με τον άλλον»

Ο Γιώργος Καράμπελας, ο εκτιμητής του «Cash or Trash», παραχώρησε συνέντευξη στο «Πρωινό μας» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην προσωπική ζωή του και στον έγγαμο βίο. Ο ίδιος δήλωσε πως με τη σύζυγό του έχουν επιλέξει να κοιμούνται σε ξεχωριστά δωμάτια για ψυχολογικούς και πρακτικούς λόγους.

Μετά την προβολή του βίντεο, η Φαίη και οι συνεργάτες της σχολίασαν όσα είπε ο Γιώργος Καράμπελας. Από το τραπέζι της συζήτησης δεν απουσίαζε το θέμα που αφορούσε στον γάμο του. Η παρουσιάστρια ζήτησε να μάθει τη γνώμη της ομάδας της για την ανάγκη

κάποιων ζευγαριών να κοιμούνται σε ξεχωριστά δωμάτια.

Αφού η Αφροδίτη Γραμμέλη, η Έλενα Χριστοπούλου και ο Άγγελος Βουράκης συμφώνησαν με τον Γιώργο Καράμπελα, η Φαίη μοιράστηκε τις σκέψεις της, εκφράζοντας τη διαφωνία της. Η ίδια ισχυρίστηκε πως το ιδανικό για εκείνη είναι το ζευγάρι να κοιμάται αγκαλιά.

«Για εμένα το ιδανικό είναι να είσαι αγκαλιά με τον άλλον. Μια επιτυχημένη σχέση θεωρώ ότι εκφράζεται και εξωτερικεύεται και έτσι, και στον ύπνο», είπε αρχικά η Φαίη.

Και συνέχισε, διευκρινίζοντας: «Αυτό λέω ότι είναι το ιδανικό, δεν λέω ότι το έχω ζήσει. Λέω ότι το ιδανικό είναι να ένα ζευγάρι ερωτευμένο που μένει μαζί με όποια συνθήκη αλλά έχουν και την ανάγκη να είναι αγκαλιά. Αυτό είναι, αν βρεις κάποιον που δεν αισθάνεσαι βαρύ το χέρι του».

Διαβάστε ακόμα:

 «Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση είναι πολύ καλά μαζί»

 Υψηλοί προσκεκλημένοι στη δεξίωση του Καρόλου στο Μπάκιγχαμ – Παρούσα στη στέψη η Σακελλαροπούλου

 Απόστολος Ρουβάς: «Έλιωσε» με το τρυφερό γράμμα της συντρόφου του πριν γίνουν γονείς

Keywords
Τυχαία Θέματα