Έλενα Γαλύφα: Το πρώτο μήνυμα μετά το χειρουργείο

Ένα προγραμματισμένο χειρουργείο είχε για σήμερα 22/12 η Έλενα Γαλύφα, γεγονός που αποκάλυψε μέσα από το προφίλ της στο Instagram. Η γνωστή fashion blogger αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα με τις φωνητικές χορδές της και χρειάστηκε να περάσει το κατώφλι του χειρουργείου για να το αντιμετωπίσει.

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά, με την Έλενα Γαλύφα να παίρνει εξιτήριο και

να επιστρέφει στο σπίτι της, στο πιο ασφαλές μέρος της ζωής της. Πριν από λίγη ώρα, η ίδια έκανε την πρώτη ανάρτηση μετά το πέρας του χειρουργείου και αναφέρθηκε στην περιπέτεια που πέρασε και στον λόγο που έπρεπε να υποβληθεί σε αυτή την επέμβαση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Galifa (@elenagalifa)

Η ανάρτηση της Έλενας Γαλύφα

«22•12•22 Ένα ξημέρωμα που σίγουρα θα θυμάμαι.. είχα αγωνία, είχα άγχος, είχα προσμονή… ήταν το πρώτο χειρουργείο της ζωής μου! Αλλά να που κοιμήθηκα χωρίς να το καταλάβω και ξύπνησα υγιέστατη.. Ξύπνησα χωρίς αυτό το «βάρος» που είχα στις χορδές μου, το οποίο έμαθα ξαφνικά γιατί ως συνήθως έκανα τον γιατρό κ είχα βγάλει μόνη μου την διάγνωση ότι είχα φαρυγγίτιδα και περίμενα να περάσει από μόνο του!

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά (@ellikokkinou σε ευχαριστώ) και η μέρα μου σήμερα ήταν ένα τσακ πιο όμορφη… ο καφές μου πιο γευστικός, ο ήλιος πιο φωτεινός, το πρόσωπο μου πιο χαμογελαστό.. το inbox μου επίσης πιο γεμάτο από ευχές, αγάπη και αγκαλιά ζεστή! Είστε όμορφα πλάσματα και εκτός από ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, εύχομαι να μην είστε ξεροκέφαλοι σαν κ εμένα και να προσέχετε, να προνοείτε… δεν υπάρχει τίποτα πιο πολύτιμο από το επόμενο ξημέρωμα!!!! Το ΑΥΡΙΟ, το ΔΩΡΟ μας! Καλές γιορτές σε όλους μας».

Διαβάστε ακόμα:

 Σάκης Τανιμανίδης: Το πιο γλυκό βίντεο με τις δίδυμες! Πίνουν γάλα στην αγκαλιά του

 Στη φυλακή η Εύα Καϊλή μετά την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου

 Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Φωτογραφίζει τις ανιψιές του να τον βλέπουν πρώτη φορά στην τηλεόραση

Keywords
Τυχαία Θέματα